Ida Prester istaknula je da se unatoč svojim godinama u glavi još osjeća kao znatiželjna curica.

Galerija


Pjevačica Ida Prester, koja s prijateljicom Mijom Kovačić vodi duhovitu emisiju "Fakap", otkrila je na Instagramu da slavi 42. rođendan. 

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Franka Batelić bez dlake na jeziku o neugodnim životnim trenucima: ''I cijela cica je završila vani, to je snimljeno!'' Dalibor Petko, Ida Prester, Mia Kovačić Nevjerojatni gaf Dalibora Petka: Bio je uvjeren da Mariju Valentiću nudi ponudu koju ne može odbiti, a pogrešku je shvatio prekasno!

"Dragi moji, sutra punim 42. Pa kud prije?? U glavi sam još znatiželjna curica, znate me dobro, ali na licu se već vide godine. Razmišljam.. bojim li se starenja? Nisam dosad imala frku od godina, možda upravo počinje? Promatram se u ogledalu. Meni je tu sve na svom mjestu. Ne izgledam ko maturantica, a zašto i bih? Znam tko sam i ne natječem se ni s kim. Ovo lice priča o svim dobrim koncertima koje sam pogledala, divljim partijima na kojima sam plesala, ljubavima u koje sam vjerovala... Zadovoljna sam. Naše je lice otisak svih naših strasti, emocija, snova. Njegujmo ga i volimo. Još samo osmijeh i spremna sam za novi dan", napisala je Ida u nedjelju kraj nekoliko svojih selfieja. 

Za svoju je objavu dobila mnoštvo komplimenata. "Najljepša i točka", komentirala je Franka Batelić.

Prester joj je ubrzo odgovorila. "Prava se javila", napisala je. 

"Predivna Ida", komentirala je pjevačica Sara Jo.

Oglasio se i mladi maneken Patrick Cvetko, koji je svojim izgledom zaludio svijet i stvorio karijeru u inozemstvu. "Ma nemoguće, ja mislio moja vršnjakinja", napisao je. "Ma što nismo?", našalila se Ida. 

"Valjda ne bude potres, kao na 41. Sretan rođendan!" istaknuo se jedan komentar. 

Inače, Ida je dio emisije "Fakap", koju vodi s prijateljicom Mijom te su skupa naši vodiči kroz svijet fakapa. U druženju s poznatim osobama iz javnog života pokušat će kroz njihove ispovijedi o naj fakapima života pronaći i fakap godine.

O fakapu godine odlučuje publika, koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Zašto je Luka Nižetić bježao od policije pa završio u kaktusima, a menadžerica mu poklopila kad ju je nazvao?

''Mia i ja prijateljice smo već 15 godina. Nikad do sada nismo surađivale, ljudima se činimo jako različite, a zapravo smo bliske. Sve ćete to vidjeti u našem Fakapu, seriji kratkih veselih videa u kojima se smijemo neugodnim situacijama naših gostiju, a nećemo zaobići ni vlastite. Jer kad padneš - samo ustani sa smiješkom i pretvaraj se da je to dio koreografije'', rekla je Ida. 

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer