kakva kosa, kakav osmijeh!

Franka Batelić promjenom izgleda očarala obožavatelje, tepaju joj da je kao princeza iz snova!

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić je promijenila boju kose i sve oduševila novim izgledom.

Pjevačica Franka Batelić (28) u novoj se godini odlučila za promjenu izgleda.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Posjetila je frizera i posvijetlila svoju kosu suptilnim, ali efektnim pramenovima u pješčanim nijansama plave, a njen novi izgled sve je oduševio.

"Najljepša", "Ona i njen osmijeh", "Ma baš je princeza iz snova", pisali su joj obožavatelji koje je, uz novu frizuru, posebno očarao i njezin osmijeh na fotografijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

Franka i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka (34) proteklog su tjedna proslavili prvi rođendan svojeg sinčića Viktora.

"Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života. Kakva god da je 2020. bila, meni si došao TI. Sretan ti Prvi, ljubavi moja", napisala je na Instagramu uz fotografiju s rođendanskog slavlja na kojoj je pozirala s malenim Viktorom i svojim ljubimcem, psom Oskarom.

Franka i Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u Istri, a vijest da čekaju dijete objavili su u ljeto 2019. godine i od prvog dana njegova dolaska na svijet uživaju u čarima roditeljstva te svoje sretne trenutke dijele i na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene