Dolly Parton ispričala je da pregovara sa časopisom Playboy za poziranje na naslovnici.

Galerija


Legendarna country pjevačica Dolly Parton iznenadila je javnost otkrivši da će se možda opet pojaviti na naslovnici Playboya. 

Vezani članci Victoria Silvstedt - 3 U 47. godini ne skida se iz bikinija, a pobjegla je na maleni otok na kojem dane provodi na plaži Carl Thomas Dean - 2 Rijetki znaju da je on 57 godina sa slavnom pjevačicom: ''Meni je zlo od njega, a sigurno i njemu od mene''

Dolly je u razgovoru za Radio 5 Live rekla da je u pregovorima i kako bi voljela obilježiti svoj 75. rođendan, koji će proslaviti 19. siječnja, pozirajući za poznati erotski časopis. Dolly se na njegovoj naslovnici prvi i posljednji put pojavila prije 42 godine, odnosno u listopadu 1978. noseći crni kostim zečice. 

"Da, mogla bih to napraviti ako bude sve s ukusom osmišljeno i ako oni to žele. Imat ćemo i dobar intervju uz to. Da, pričali smo o tome", rekla je Parton. 

Pjevačica se ne planira uskoro umiroviti, a kaže da njezine grudi, koje su veličine 40DD i osigurane na 600.000 dolara, još stanu u kostim zečice koji je nosila prošli put za Playboy. Istaknula je kako bi bilo seksi da se pojavil na naslovnici kad navrši 75 godina. 

Dolly je otkrila i da ustaje jako rano. "Ja sam ranoranilac. Oduviijek sam takva. Čak i kad odem u krevet jasno, ustanem u tri ujutro. Napravim najbolji dio svog posla između tri i sedam ujutro. Ne želim prespavati svoj život", zaključila je pjevačica. 

Dolly je nedavno objavila 47. album u svojoj karijeri pod nazivom "A Holly Dolly Christmas" koji je i njezin treći album posvećen Božiću. Usto, pjevačica će glumiti u Netflixovom filmu "Christmas On The Square" koji je nazvan prema njezinoj pjesmi. 

Inače, Parton je odrasla u siromaštvu, a sada se njezino bogatstvo procjenjuje na 600 milijuna dolara. 

Maja nam je u 4. mjesecu trudnoće otkrila kako su ona i Nenad reagirali na sretnu vijest i tko je zaplakao: "Moram priznati da je to bio šok"