Čekali su do braka

Pokazala duboki dekolte pa otkrila: "Apstiniranje od seksa tražilo je brojne molitve. Neću lagati, bilo je teško"

Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Future (Foto: Instagram) +0 Ciara (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Ciara sa suprugom Russellom Wilsonom blistala je na gala večeri časopisa InStyle u New Yorku.

Nakon prekida zaruka s lažljivim reperom pjevačica je našla utjehu u igraču američkog nogometa.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Zauvijek zahvalni' NISU DUGO ČEKALI Nakon života u celibatu slavnoj pjevačici stiže prinova

Radi se o 33-godišnjoj ljepotici Ciari, koja je s nešto mlađim suprugom Russellom Wilsonom blistala na gala večeri časopisa InStyle u New Yorku u "divljem" izdanju.

Pjevačica krasi naslovnicu za travanj, a na večeru je stigla s dubokim dekolteom na topiću leopard-uzorka koji je iskombinirala sa zanimljivom, dugom suknjom s resicama. Istovremeno, njezin suprug blistao je u sportsko-elegantnoj kombinaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Podsjetimo, u travnju 2015. godine prvi put se pojavila vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom da apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku 2016. godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima. Raskošno vjenčanje održano je u dvorcu Peckforton u Chesireu, u Engleskoj, u srpnju iste godine.

Par zajedno ima kćerkicu, a Wilson je prihvatio i Ciarina sina iz propale veze s reperom Futureom kao da je njegov. Russell iza sebe već ima jedan brak, koji se raspao nakon svega dvije godine, dok Ciara prvi put nije stigla do oltara jer je saznala da ju zaručnik besramno vara gdje stigne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Također, umjesto da se pokaje, Future je bivšoj partnerici često znao javno "spustiti", a drznuo se čak nekoliko puta komentirati Russellow prisni odnos sa svojim sinom o kojem se isključivo brinula njegova majka. Srećom, pjevačica je naučila kako ostati dama, pa se nikada nije previše obazirala na takve uvrede niti se spuštala na njegov nivo s odgovorima.

"Apstiniranje od seksa tražilo je brojne molitve. Bilo je jako teško, ne želim lagati", otkrila je Ciara u intervjuu za InStyle. "Rekao sam joj da se možemo voljeti i bez seksa i ona se složila. Ako nekoga možeš voljeti bez toga, onda doista možeš voljeti", otkrio je ranije igrač Seattle Seahawksa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara) on

Pjevačica je otkrila i kako ona i suprug žele imati još djece, a njihovi profili na društvenim mrežama dokaz su kako su se baš našli jer su doista neodoljiva obitelj.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) +7 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Isplivali detalji bizarnog vjenčanja Michaela Jacksona i medicinske sestre, što se to tamo događalo?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene