Pjevačica Ciara sa suprugom Russellom Wilsonom blistala je na gala večeri časopisa InStyle u New Yorku.

Galerija


Nakon prekida zaruka s lažljivim reperom pjevačica je našla utjehu u igraču američkog nogometa.

Vezani članci Ciara (Foto: AFP) Pjevačica uskočila u dekoltiranu haljinu pa pozirala s mužem koji ju je spasio od ljubavnog brodoloma Slika nije dostupna Odlučili da nema seksa prije braka, pa požurili sa zarukama

Radi se o 33-godišnjoj ljepotici Ciari, koja je s nešto mlađim suprugom Russellom Wilsonom blistala na gala večeri časopisa InStyle u New Yorku u "divljem" izdanju.

Pjevačica krasi naslovnicu za travanj, a na večeru je stigla s dubokim dekolteom na topiću leopard-uzorka koji je iskombinirala sa zanimljivom, dugom suknjom s resicama. Istovremeno, njezin suprug blistao je u sportsko-elegantnoj kombinaciji.

Podsjetimo, u travnju 2015. godine prvi put se pojavila vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom da apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku 2016. godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima. Raskošno vjenčanje održano je u dvorcu Peckforton u Chesireu, u Engleskoj, u srpnju iste godine.

Par zajedno ima kćerkicu, a Wilson je prihvatio i Ciarina sina iz propale veze s reperom Futureom kao da je njegov. Russell iza sebe već ima jedan brak, koji se raspao nakon svega dvije godine, dok Ciara prvi put nije stigla do oltara jer je saznala da ju zaručnik besramno vara gdje stigne.

Također, umjesto da se pokaje, Future je bivšoj partnerici često znao javno "spustiti", a drznuo se čak nekoliko puta komentirati Russellow prisni odnos sa svojim sinom o kojem se isključivo brinula njegova majka. Srećom, pjevačica je naučila kako ostati dama, pa se nikada nije previše obazirala na takve uvrede niti se spuštala na njegov nivo s odgovorima.

"Apstiniranje od seksa tražilo je brojne molitve. Bilo je jako teško, ne želim lagati", otkrila je Ciara u intervjuu za InStyle. "Rekao sam joj da se možemo voljeti i bez seksa i ona se složila. Ako nekoga možeš voljeti bez toga, onda doista možeš voljeti", otkrio je ranije igrač Seattle Seahawksa.

Pjevačica je otkrila i kako ona i suprug žele imati još djece, a njihovi profili na društvenim mrežama dokaz su kako su se baš našli jer su doista neodoljiva obitelj.

Isplivali detalji bizarnog vjenčanja Michaela Jacksona i medicinske sestre, što se to tamo događalo?