kao na početku karijere

Izgubila je 18 kilograma pa se u izazovnom izdanju pohvalila figurom kakvu je imala kada je seksepilom pokorila svijet

Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara i Future (Foto: Instagram) Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) +3 Ciara i Russell Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Ciara pohvalila se da je izgubila kilograme koje je nakupila u trećoj trudnoći i pokazala je novu figuru.

Američka pjevačica Ciara (35) prije malo manje od godinu dana rodila je svoje treće dijete i od tada se pokušavala riješiti viška kilograma koje je nakupila u trudnoći.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

Na Instagramu se sada pohvalila da je dostigla željeni cilj te je u uskoj kožnoj kombinaciji pokazala novu figuru.

"Zbogom zadnjih pet kilograma na kojima sam radila posljednjih pet tjedana. Pozdrav mojoj kilaži prije trudnoće", napisala je mešu ostalim te je otkrila i da je sveukupno smršavjela čak 18 kilograma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

Ciara je na sceni od ranih 2000-ih, a od početka karijere poznata je po svojem seksepilu i zavodljivim plesnim pokretima.

Pjevačica je od 2016. godine u braku sa sportašem Russellom Wilsonom (32) s kojim ima četverogodišnju kćerkicu Sienna Princess i desetomjesečnog sina Wina Harrisona, dok iz propale veze s reperom Futureom ima i sedmogodišnjeg sina Futurea Zahira kojega je njezin suprug prihvatio kao svojeg.

Russell je Ciari i vratio vjeru u ljubav nakon što je prekinula zaruke s Futureom koji ju je varao. Sportaš u medijima često ističe kako je znao da je pjevačica ona prava čim ju je upoznao.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene