Radi se o 38-godišnjoj Ashanti, nekadašnjoj R'n'B princezi koja je žarila i palila scenom početkom 2000-ih.

Galerija


Slavna pjevačica prošlog je vikenda nastupila u Flamingo Go Pool klubu u Las Vegasu.

Vezani članci Celine Dion (Foto: Getty Images) Emotivan oproštaj glazbene dive: ''Bio je to san mog pokojnog supruga i mene'' Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Oboje imaju milijune, no vjenčali su se za 600 dolara nakon važne glazbene večeri

Radi se o 38-godišnjoj Ashanti, nekadašnjoj R'n'B princezi koja je žarila i palila scenom početkom 2000-ih, posebno u duetima s nekadašnjim zvijezdama, reperima Nellyjem, Ja Ruleom i Fat Joeom.

Iako danas nije toliko popularna kao prije, pjevačica još uvijek nastupa, a rado je viđen gost i raznih događanja. Za nastup u Gradu Grijeha uskočila je u minijaturni ružičasti bikini u kojem je pokazala raskošne obline, pa ne čudi što su svi pogledi bili na njoj.

Look je upotpunila zlatnim kimonom, sunčanim naočalama te velikim naušnicama, a nastupila je bosa. Pjevačica je trenutno na turneji s kolegom i prijateljem Ja Ruleom, s kojim uspješno surađuje otkad se pojavila na glazbenoj sceni 1997. godine.

Ipak, Ashanti je godinama bila poznata i po ljubavnoj vezi s reperom Nellyjem, s kojim se upoznala 2003. godine na press-konferenciji za slavne Grammyje, no ljubav je planula godinu kasnije.

Svoju 10-godišnju romansu par je okončao 2014. godine, a kako je pjevačica sama istaknula u kasnijim intervjuima, problem je bio nedostatak povjerenja.

"Izdana sam, a ljudi moraju odrasti i preuzeti odgovornosti za svoje postupke", nastavila je u istom intervjuu, no nije otkrivala na koji ju je način bivši partner izdao. Također, tada je i naglasila kako se baš nikada neće pomiriti.

Od tada se pjevačica zaokupila poslom, a u našoj se galeriji uvjerite kako se mijenjala tijekom godina. 

Ovo je prva službena fotografija s tajnog vjenčanja slavnog ljepotana i njegove 10 godina mlađe djevojke