Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alex je napadnut s leđa, pretučen pendrekom i naposljetku bačen na željezničku prugu, a jedini razlog zbog kojeg su mu razbojnici poštedjeli život jest da ih je molio govoreći da će postati tata.


Pjevač grupe The Calling postao je žrtva okrutnog napada i otmice. Naime, 32-godišnji Alex Band tijekom vikenda je otet u Michiganu gdje je bio zbog koncerta sa svojim bendom.

'Dvojica muškaraca su me povukli za košulju i uvukli u kombi', kaže Alex.

>> Zagreb zove London – London dolazi u naš grad!

Vezani članci Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst" Policija, ilustracija - 1 Sramotni incident: Na splitskoj plaži napadnuti mladić i djevojka, državljani Srbije

Nakon što je napadnut s leđa, pretučen je pendrekom i naposljetku bačen na željezničku prugu. Srećom, njegovi prijatelji iz benda su ga našli na vrijeme, a jedini razlog zašto su mu poštedili život jest taj da ih je molio govoreći im da će uskoro postati otac.

'Tražili su me novac, rekao sam im da me odvedu u hotel i da ću im dati svaki dolar koji nađem. Tad sam već plakao', ispričao je Alex.

Pjevač ima nekoliko slomljenih zubi, modrice po tijelu i ozljede kralježnice. 'Nikad nisam mislio da me moje nerođeno dijete može spasiti, sretan sam što sam živ', izjavio je glazbenik. Policija je potvrdila kako trenutačno traga za dvojicom osumnjičenika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook