Našli ga u zadnji čas

Pjevač otet, pretučen i bačen kraj pruge da umre!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alex je napadnut s leđa, pretučen pendrekom i naposljetku bačen na željezničku prugu, a jedini razlog zbog kojeg su mu razbojnici poštedjeli život jest da ih je molio govoreći da će postati tata.

Pjevač grupe The Calling postao je žrtva okrutnog napada i otmice. Naime, 32-godišnji Alex Band tijekom vikenda je otet u Michiganu gdje je bio zbog koncerta sa svojim bendom.

'Dvojica muškaraca su me povukli za košulju i uvukli u kombi', kaže Alex.

>> Zagreb zove London – London dolazi u naš grad!

Pogledaj i ovo showbuzz Procurila snimka Milu Kitića napali tijekom nastupa, povukli ga s pozornice - povod još uvijek nepoznat

Nakon što je napadnut s leđa, pretučen je pendrekom i naposljetku bačen na željezničku prugu. Srećom, njegovi prijatelji iz benda su ga našli na vrijeme, a jedini razlog zašto su mu poštedili život jest taj da ih je molio govoreći im da će uskoro postati otac.

'Tražili su me novac, rekao sam im da me odvedu u hotel i da ću im dati svaki dolar koji nađem. Tad sam već plakao', ispričao je Alex.

Pjevač ima nekoliko slomljenih zubi, modrice po tijelu i ozljede kralježnice. 'Nikad nisam mislio da me moje nerođeno dijete može spasiti, sretan sam što sam živ', izjavio je glazbenik. Policija je potvrdila kako trenutačno traga za dvojicom osumnjičenika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene