Boris Rogoznica postao je suvoditelj jedne glazbene emisije koja se emitira svakog petka navečer.

Galerija


Boris Rogoznica (31) i Doris Pinčić (32) prošle su godine privlačili pozornost viješću da se razvode, a pjevač je sada u fokusu javnosti zbog nove karijere. 

Vezani članci Slika nije dostupna Pokazala sinčića: Ne odvaja se od malog Donata Slika nije dostupna U obitelj mlade glumice stiže sin?

Naime, pjevač se odlučio okušati u istom poslu kao i njegova bivša supruga te je suvoditelj glazbene emisije na jednoj televiziji koja se emitira petkom navečer. 

Inače, vijest da se rastaju Doris i Boris objavili su početkom lipnja prošle godine na društvenim mrežama. U vezi su bili od 2011. godine, a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Točne razloge razvoda nisu bili navodili, a kasnije se ispostavilo da se on tijekom braka dopisivao i nalazio s glazbenicom Alex Ognjenom i to je navodno trajalo godinama.

"Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, svoje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana", Boris je komentirao Alexine tvrdnje.

Boris Rogoznica progovorio o intimnim porukama pa se ispričao Doris i obitelji: "Popustio sam muškim hormonima"

Glazbenik je sve priznao nekoliko dana nakon što je glazbenica Alex medijima ustupila njihovu privatnu prepisku, odnosno poruke i fotografije intimnog sadržaja.

Prije nekoliko mjeseci otkriveno je da Boris, koji se i dalje bavi glazbom, radi kao prodavač automobila, a odlučio je nakon razvoda i objavljivanja poruka koje je izmjenjivao s Ognjenom svoju privatnost kriti od javnosti. Zato je svoj profil na Instagramu ponovno zaključao i stavio postavke na privatno, no u isto vrijeme ima 24.000 pratitelja i čini se da je obrisao mnoge ranije objave jer ih trenutačno ima tek sedam. 

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Grudi je nedavno smanjila, ali našla je način da ih opet izbaci, pogled sprijeda posebno je zanimljiv