Zaruke pošle po krivu

Rekla mu je 'NE' na iznenađenje svih prisutnih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miljenik cura diljem svijeta, 24-godišnji pjevač grupe 'The Wanted', Siva Kaneswaran zaručio se sa djevojkom Nareeshom McCaffrey nakon šest godina veze, no nije se prošlo tako glatko...

Crnokosi pjevač opakog izgleda za kojim uzdišu tinejdžerke diljem svijeta, Siva Kaneswaran objavio je zaruke sa dugogodišnjom djevojkom Nareeshom McCaffrey. Član britanske grupe 'The Wanted' priznao je za magazin Hello da je dugogodišnja djevojka isprva odbila njegovu prosidbu, ali na njegovu sreću predomislila se.

Pogledaj i ovo Justin Bieber (Foto: Instagram) Bolji čovjek zbog nje Justin Bieber potvrdio zaruke: ''Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom''

Ronaldo se ženi i 4. put! Zaprosio djevojku na rođendanu!

Priredio 'show' okupljenima - Mislio da nitko neće primjetiti!

Nareesha je mladom pjevaču organizirala zabavu iznenađenja povodom njegovog rođendana, ali na kraju je ona ostala iznenađena i šokirana jer je Siva saznao za zabavu i imao je savim nešto drugo u planu.

'Planiranje prosidbe za mene je bilo kao vojna operacija, nisam rekao nikome iz benda da ne unište iznenađenje', rekao je Siva za magazin Hello. Romantičan prizor u kojem mladi pjevač kleči sa dijamantnim prstenom oduzeo je dah svima na zabavi. Iako je to bila jedna od romantičnijih prosidbi, Sivina izabranica ipak je rekla 'NE'.

Na sreću, ubrzo se predomislila. 'Još uvijek sam u šoku. Ne volim iznenađenja i doista me iznenadio, ali sretna sam. Jedva čekam da počnemo planirati naše vjenčanje', izjavila je Nareesha. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene