pristižu čestitke

Prelijepa supruga pjevača jedne od najpopularnijih domaćih grupa nakon tajnog vjenčanja objavila sretnu vijest!

Tibor i Mia Karamehmedović Tibor i Mia Karamehmedović Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Karamehmedović Mia Karamehmedović Mia Karamehmedović Tibor i Mia Karamehmedović Tibor Karamehmedović Silente Silente - 4 Silente - 1 Silente - 2 Silente - 3 +0 Tibor i Mia Karamehmedović Galerija

Mia Karamehmedović, supruga Tibora Karamehmedovića iz grupe Silente, na Instagramu je otkrila da čekaju bebu i pokazala je trudnički trbuh.

Frontmen našeg benda Silente, Tibor Karamehmedović, i njegova supruga Mia Karamehmedović, donedavno Prguda, imaju razlog za slavlje.

Nekoliko mjeseci nakon što su jedno drugome u tajnosti izrekli sudbonosno "da", Mia je na Instagramu otkrila da im stiže prinova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝓜𝓚 (@mia_karamehmedovic)

Prelijepa supruga pjevača objavila je nekoliko fotki na kojima je pokazala poveći trudnički trbuh i izazvala lavinu čestitki i oduševljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝓜𝓚 (@mia_karamehmedovic)

Podsjetimo, Tibor i Mia vjenčali su se u Dubrovniku u krugu obitelji i najbližih prijatelja te su neko vrijeme to uspjeli i sakriti od javnosti, a zaručili su se u prosincu prošle godine.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 7 Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak +21 Albina Grčić i Mario Ožbolt Celebrity Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +22 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene