Spot za pjesmu "Noć bez granica" u mjesec dana dosegao je impresivan broj klikova na YouTubeu.


Točno mjesec dana nakon što je predstavljen novi spot za pjemu 'Noć bez granica' Lane Jurčević koji je nastao u suradnji s grupom Connect, na Youtubeu ima gotovo pola milijuna klikova.Već u prva 24 sata nakon puštanja, spot je pregledan preko 100 000 puta, i već se tada dalo naslutiti da će pjesma koja je drugačija od njezinog dosadašnjeg rada, postati pravi klupski hit.

Lana Jurčević na Instagramu objavila da se prodaje za češkanje

Vezani članci Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević komentirala užasne riječi popularnog youtubera iz regije: "Majko mila, s koliko sam se luđaka susrela" Slika nije dostupna Lana pokazala svoju seksi stranu za 'noć bez granica'!

Od samog početka suradnje između Lane i Connecta stvorila se idealna glazbena kemija, a moderna produkcija i zarazne rime oduševila je Lanine i Connectove fanove. Obje strane ne kriju svoje oduševljenje, a sama Lana priznala je kako bi ubuduće željela ići istim smjerom.

'Raditi urbanu, suvremenu i modernu glazbu u Hrvatskoj nije lako. Time nam je još draže da je publika tako reagirala i da klikovi rastu tolikom brzinom. U pjesmi smo spojili nekako sve generacije. Uživali smo stvarajući ju jer smo radili sto posto po svom guštu i nadali se da ce postati himna zabave, izlazaka i društva.

Tako je u Novogodišnjoj noći gotovo tisuću ljudi označilo svoje fotografije s „hashtagom“ #nocbezgranica na Instagramu. Dobivamo stalno simpatične video uratke fanova i baš smo sretni kako stvari napreduju. Imamo sad ideje napraviti pjesmu u jednoj malo drugačijoj verziji, što ce bas biti fora i drugačije', komentira zadovoljna Lana.

Autori glazbe i teksta „Noć bez granica“ su Lana Jurčević i Ivan Dražić - Dragi, koji je uz Darija Radusina zaslužan i za montažu spota. Za aranžman su se pobrinuli već spomenuti član Connecta – Dragi, Bojan Šalamon – Shalla i Slobodan Veljković.
Dok Lana marljivo radi na novim materijalima i odrađuje gaže po Hrvatskoj i šire, broj njenih fanova na društvenim mrežama svakog dana je sve veći.

Lana se može pohvaliti da trenutno ima najviše sljedbenika na sve popularnijem Instagramu, njih preko 20 000. Facebook koji još uvijek drži primat na društvenim mrežama u slučaju Lane je neizostavan s obzirom da je tamo prati čak 130 000 ljudi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook