Malo provirile

Sestra vojvotkinje Kate hvatala grudi koje su bježale iz mikro bikinija: Je li ih uspjela obuzdati?

Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Pippa Middleton zablistala je u žarko narančastom bikiniju.

Otočić St. Barts omiljeno je ljetovalište slavnih i bogatih, a poznato je da tamo često odlaze i članovi britanske kraljevske obitelji uživati u moru i suncu Kariba. Tako je i sestra vojvotkinje Kate Middleton, buduće britanske kraljice, otišla tijekom zimskih praznika uživati u čarima tog karipskog raja.

Pogledaj i ovo Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Svaka čast Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno

Pippa Middleton mlađa je Kateina sestra, a javnost ju najbolje pamti po izdanju u kojem se pojavila na vjenčanju Williama i Kate 2011. godine. Naime, tada je ta 36-godišnja ljepotica zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i lijepo oblikovanu Pippinu stražnjicu o kojoj se u britanskim tabloidima dugo pisalo.

Podsjetimo, Pippa je prošle godine rodila, a sada u društvu majke Carol i brata Jamesa pokazuje svoju zavidnu liniju u bikiniju. Middletoni svaki dan provode na plaži, a njihove fotke uživanja u morskim radostima već su obišle svijet, no Pippu u ovoliko golišavom izdanju još nismo imali prilike vidjeti.

Ljepotica je zablistala u žarko narančastom bikiniju, a u jednom je trenutku doživjela i malu modnu nezgodicu - skoro su joj ispale grudi iz gornjeg dijela badića! Ipak, uspjela je pridržati grudi od ispadanja, pa je katastrofa spriječena na vrijeme. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene