Pippa Middleton zablistala je u žarko narančastom bikiniju.

Galerija


Otočić St. Barts omiljeno je ljetovalište slavnih i bogatih, a poznato je da tamo često odlaze i članovi britanske kraljevske obitelji uživati u moru i suncu Kariba. Tako je i sestra vojvotkinje Kate Middleton, buduće britanske kraljice, otišla tijekom zimskih praznika uživati u čarima tog karipskog raja.

Vezani članci Cure u bikinijima Još uvijek nisu spremne oprostiti se od bikinija, na opće veselje korisnika društvenih mreža Crte od sunčanja Neobičan fetiš: Priznaju da će im ove sezone najviše nedostajati crte od sunčanja

Pippa Middleton mlađa je Kateina sestra, a javnost ju najbolje pamti po izdanju u kojem se pojavila na vjenčanju Williama i Kate 2011. godine. Naime, tada je ta 36-godišnja ljepotica zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i lijepo oblikovanu Pippinu stražnjicu o kojoj se u britanskim tabloidima dugo pisalo.

Podsjetimo, Pippa je prošle godine rodila, a sada u društvu majke Carol i brata Jamesa pokazuje svoju zavidnu liniju u bikiniju. Middletoni svaki dan provode na plaži, a njihove fotke uživanja u morskim radostima već su obišle svijet, no Pippu u ovoliko golišavom izdanju još nismo imali prilike vidjeti.

Ljepotica je zablistala u žarko narančastom bikiniju, a u jednom je trenutku doživjela i malu modnu nezgodicu - skoro su joj ispale grudi iz gornjeg dijela badića! Ipak, uspjela je pridržati grudi od ispadanja, pa je katastrofa spriječena na vrijeme. 

Severina javno nahvalila svekra i svekrvu uz zajedničku fotografiju, a fanovi su primijetili jednu sitnicu