Sretnica

KAKAV OGROMAN DIJAMANT! Zaručila se Pippa Middleton!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sestra Kate Middleton udat će se sljedeće godine. Njezin zaručnik James Matthews kleknuo je nakon manje od godinu dana veze.

Pippa Middleton vjenčat će se za 40-godišnjeg Jamesa Matthewsa, koji ju je zaručio tijekom odmora proteklog vikenda. Lijepa Pippa bila je navodno potpuno iznenađenja njegovim pitanjem, ali je i oduševljeno pristala.

Pogledaj i ovo Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Svaka čast Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno

'Rekao bih da je ona sretnica. On je pravi ulov', rekao je izvor za Daily Mail. Menadžer inajpoželjnija britanska udavača zajedno su nešto manje od godinu, iako su kratko hodali i tijekom 2012. godine. Njihova svadba trebala bi se održati 2017. godine i najavljuje se da će biti jedna od najglamuroznijih ikad u Velikoj Britaniji.

Prije nego je zaprosio Pippu, tradicionalni James je za dopuštenje pitao njenog oca. Jasno, neće Pippa svadbom nadmašiti svoju sestru Kate Middleton i princa Williama. Ipak, upravo njihovo vjenčanje lansiralo je lijepu Pippu u zvjezdanu orbitu.

Lijepa buduća mladenka slaba je na bankare i menadžere, pa je tako prije Jamesa ljubila mladog bankara Nica Jacksona.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene