Pippa Middleton i James Matthews zaručili su se nakon manje od godinu dana veze.


Cure detalji svadbe Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa, njenog imućnog zaručnika. Britanski mediji raspisali su se o svadbi lijepe Pippe, uspoređujući je odmah s onom njezine starije sestre Kate. No, ne može se usporediti kraljevska svadba s onom pučkom. Ipak, romantike i glamura neće nedostajati!

Daily Mail piše kako će se svadbeno slavlje održati na posjedu Pippinih roditelja, a primit će 150 gostiju. Zabava u vrtu njenih roditelja, dovoljno je to lijepo za zgodnu Pippu. Osim toga, šarmu će nadodati preslatki George i Charlotte. Princ i princeza bit će zaduženi za cvijeće i prstenje. George će nositi prstenje, a Charlotte prosipati cvijeće na svadbi. Predivnu i diskretnu svadbu Pippa namjerava svim snagama štititi od znatiželjnih medija.

Pippa Middleton (Foto: Peter Jordan/News Syndication/PIXSELL)

Kum bi trebao biti njen brat Spencer, inače skandalozni član obitelji jer je sudjelovao svojedobno u reality showu. Pippa i zgodni James hodali su manje od godinu dana kada ju je on zaprosio u srpnju ove godine. Pippu je to potpuno iznenadilo i oduševilo te je pristala vjenčati se.