Pippa Middleton i James Matthews nakon četiri godine braka dobili su drugo dijete, kćer Grace Elizabeth Jane.

Galerija


Sestra vojvotkinje Kate Middleton, Pippa Middleton i njezin suprug James Matthews dobili su drugo dijete, malenu kćer kojoj su dali ime Grace Elizabeth Jane.

Vezani članci Princ Harry - 2 Otkriveni detalji milijunskog ugovora princa Harryja, zna se i što sprema nakon smrti kraljice Elizabete! Princ George Pogledajte kako je preslatki princ George zasjenio ostatak tribina na utakmici Engleske, ali jedna stvar nije mu se baš svidjela

"Majka i beba osjećaju se dobro. Malena je savršena i svi su presretni zbog njezina dolaska na svijet", izjavio je njima blizak izvor za Hello!.

37-godišnja Pippa i 45-godišnji James vjenčali su se 2017. godine, a prije dvije godine postali su roditelji dječaka Arthura. Vijest o trudnoći uspjeli su sačuvati gotovo svih devet mjeseci, sve dok Pippina majka Carole prije dva tjedna nije službeno to potvrdila u intervjuu za Good Housekeeping, iako su i prije toga kružile glasine.

Dolazak nećakinje bez sumnje će razveseliti Kate i princa Williama, koji su u posljednje vrijeme u sto briga i problema, nakon intervjua u kojem su se princ Harry i Meghan Markle okomili na njih i ostale članove britanske kraljevske obitelji.

Inače, mlađu sestru buduće britanske kraljice javnost pamti i po atraktivnim izdanjima i bujnim oblinama kojima je uvijek plijenila pažnju, posebice po onom s vjenčanja Kate i Williama 2011. godine. Naime, tada je ta 37-godišnja ljepotica zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i lijepo oblikovanu Pippinu stražnjicu, što je bila glavna vijest britanskih tabloida.

Haljina o kojoj se priča: Nikome nije jasno kako je uopće hodala, a da je sve ostalo na svom mjestu

Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio