Bravo za hrabrost!

Pjevačica progovorila o najtežem razdoblju u životu i crnim mislima koje su joj prolazile kroz glavu

Pink (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pink (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Profimedia) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Pink i Carey Hart (Foto: AFP) +0 Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Galerija

Pink je otvoreno progovorila o vlastitim mentalnim problemima s kojima se suočila i braku s Caryjem Hartom.

Popularna američka pjevačica Pink trenutno radi na promociji svog novog albuma "Hurts 2B Human", a u sklopu promocije odlučila je progovoriti o ozbiljnoj temi mentalnog zdravlja te bolne teme o pomišljanju na oduzimanje vlastita života.

Pogledaj i ovo Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Prebrodili sve probleme Ona je zaprosila njega, zatim su prekinuli, no uspjeli su spasiti brak i danas su sretniji no ikad

"Nadam se da će te teme prestati biti tabu teme jer sve više i više ljudi razmišlja o njima. Mislim da je razgovor najvažniji u takvim situacijama. Također znam da je anksioznost nešto što s čime se djeca danas najčešće suočavaju", izjavila je Pink.

39-godišnja pjevačica podijelila je svoju osobnu priču o borbi s mentalnim problemima i kako su neke situacije bile teške za mnoge njezine kolege proteklih godina.

"Bila sam u depresiji. Anksiozna. Razne stvari su mi prolazile kroz glavu, ali bila sam okružena dobrim ljudima i odlazila sam na terapije", otkrila je Pink.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Upravo su terapije na koje se odlučila odlaziti pomogle sačuvati njezin brak s 43-godišnjim vozačem motocikala Careyjem Hartom.

"Carey i ja odlazimo na savjetovanje za parove gotovo 17 godina koliko smo i zajedno. I to je jedini razlog što smo uspjeli održati brak. Jer oboje smo došli iz obitelji s lošim pričama, nismo imali prave uzore koji bi nas naučili kako održati obitelj na jednom mjestu i živjeti ovaj ludi život. Ne postoji model ni knjige koje bi objasnile te stvari pa smo se odlučili za savjetovanje što se pokazalo dobrom odlukom", objasnila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Pink i Carey vjenčali su se 2006. godine i roditelji su 8-godišnje kćeri Willow i 2-godišnjeg sina Jamesona.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene