Pink je otvoreno progovorila o vlastitim mentalnim problemima s kojima se suočila i braku s Caryjem Hartom.

Galerija


Popularna američka pjevačica Pink trenutno radi na promociji svog novog albuma "Hurts 2B Human", a u sklopu promocije odlučila je progovoriti o ozbiljnoj temi mentalnog zdravlja te bolne teme o pomišljanju na oduzimanje vlastita života.

Vezani članci Slika nije dostupna RODILA DRUGO DIJETE Slavna pjevačica postala majka dječaka! Slika nije dostupna Ova kuća slavne pjevačice može biti vaša

"Nadam se da će te teme prestati biti tabu teme jer sve više i više ljudi razmišlja o njima. Mislim da je razgovor najvažniji u takvim situacijama. Također znam da je anksioznost nešto što s čime se djeca danas najčešće suočavaju", izjavila je Pink.

39-godišnja pjevačica podijelila je svoju osobnu priču o borbi s mentalnim problemima i kako su neke situacije bile teške za mnoge njezine kolege proteklih godina.

"Bila sam u depresiji. Anksiozna. Razne stvari su mi prolazile kroz glavu, ali bila sam okružena dobrim ljudima i odlazila sam na terapije", otkrila je Pink.

Upravo su terapije na koje se odlučila odlaziti pomogle sačuvati njezin brak s 43-godišnjim vozačem motocikala Careyjem Hartom.

"Carey i ja odlazimo na savjetovanje za parove gotovo 17 godina koliko smo i zajedno. I to je jedini razlog što smo uspjeli održati brak. Jer oboje smo došli iz obitelji s lošim pričama, nismo imali prave uzore koji bi nas naučili kako održati obitelj na jednom mjestu i živjeti ovaj ludi život. Ne postoji model ni knjige koje bi objasnile te stvari pa smo se odlučili za savjetovanje što se pokazalo dobrom odlukom", objasnila je.

Pink i Carey vjenčali su se 2006. godine i roditelji su 8-godišnje kćeri Willow i 2-godišnjeg sina Jamesona.

Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!