Pjevačica je za posebnu priliku obukla crnu haljinu, no čini se da nisu svi bili oduševljeni njezinim odabirom.


Pink i njezin dragi Carey Hart bili su gosti na John Wayne 2015 Odyssey Ball koja se ove godine održala u Regent Beverly Wilshire hotelu.

Vezani članci Pink Slavni doniraju milijunske iznose za pomoć požarima zahvaćenoj Australiji: "Shrvana sam u potpunosti" Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Ona je zaprosila njega, zatim su prekinuli, no uspjeli su spasiti brak i danas su sretniji no ikad

Za tu je prigodu slavna pjevačica obukla crnu haljinu, no čini se da nisu svi bili oduševljeni njezinim odabirom. 35-godišnja Pink putem Twittera odlučila je odgovoriti na neugodne komentare na svoj izgled koje je dobila nakon što je objavila fotografije u haljini.

Iako slavna pjevačica obično ne pozira gola, sada je napravila iznimku.

„Mogu razumjeti da su neki od vas zabrinuti za moj izgled i da su neki osjetili potrebu da komentiraju moj izgled. To je bio događaj na kojim sam došla kako bih podržala prijateljicu i doktoricu Maggie DiNome koja je primila nagradu Duke Award za svoj trud i doprinos u izlječenju raka. No, nažalost, moja težina je očito nekima od vas bila važnija od toga. Priznajem da je haljina bolje izgledala kada sam je ja fotografirala kod kuće u kuhinji, ali ja sam se svejedno osjećala lijepom. U stvari, ja se osjećam lijepo. Zato vas lijepo molim da se ne brinete o mojoj težini jer se niti ja ne brinem. Ja sam stvarno u redu, stvarno sam sretna i imam zdravo tijelo. Hvala na brizi“, napisala je Pink na svoj status.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook