Sergio Ramos i njegova zaručnica Pilar Rubio počeli su hodati u ljeto 2012. godine.

Galerija


Na sinoćnoj dodjeli FIFA-inih nagrada bio je i Sergio Ramos s prelijepom zaručnicom Pilar Rubio.

Vezani članci Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Radnica otkrila istinu: Nogometno vjenčanje godine nije bilo bajka, već prava noćna mora... Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Objavljene još neviđene fotografije s raskošnog vjenčanja godine na kojem su bili Modrić i Kovačić

32-godišnji igrač Real Madrida i njegova supruga blistali su na simboličnom zelenom tepihu prestižne dodjele nagrada, a nas su podsjetili na svoju ljubavnu priču koja je započela u ljeto 2012. godine.

Nogometaš je zanosnu novinarku i voditeljicu upoznao nakon Europskog prvenstva na kojem je Španjolska osvojila zlato i to na velikoj proslavi naslova u Madridu.

Par je gotovo odmah započeo svoju vezu, no mnogi su mislili kako je lijepa voditeljica samo privremena avantura, jer je do tada Ramos imao burnu vezu s djevojkom Larom Alvarez s kojom je svako malo prekidao pa se mirio.

No par je ubrzo potvrdio vezu, i to također na dodjeli FIFA nagrada, a prvi sin Sergio stigao je na svijet u svibnju 2014. godine.

Par ima i sinove Marca i Alejandra, no sportaš je pred djevojku kleknuo tek u ljeto 2018. godine.

Atraktivni duo ima vrlo mirnu vezu te se ne voli previše eksponirati, a upravo zato svaka njihova pojava u javnosti izazove veliki interes.

Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Tim Goode/Press Association/PIXSELL)
Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: Tim Goode/Press Association/PIXSELL)

Posebno kada Pilar uskoči u seksi haljinu kao što je to učinila sinoć, dok je on blistao u crno-bijeloj kombinaciji.