Ups!

FOTO Zvijezde koje su otkrile previše!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovim zvijezdama nije bio problem otkriti pikanterije o njihovom seksualnom životu.

Ljudi uglavnom svoj privatni život vole zadržati za sebe. No, ne i ove slavne osobe koje o svom seksualnom životu govore vrlo otvoreno.

Pogledaj i ovo Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Slavna fotografija! Paris Hilton poslije 19 godina otkrila što se dogodilo u noći kada je izašla s Britney i Lindsay

Prešle su četrdesetu, a izgledaju zanosno u bikiniju!

1. LeAnn Rimes

Pjevačica LeAnn Rimes otkrila je kako joj nikad nije dovoljno seksa sa suprugom Eddiejem Cibrianom. 'Jeste ga vidjeli? Seksamo se u svako doba dana', rekla je Rimes za Entertainment Tonight. 'U bilo koje doba dana. Kad god on to želi', rekla je Rimes.

 

2. Kim Kardashian

Kada su je 2009. u jednom intervjuu upitali voli li više davati ili primati kad je oralni seks u pitanju, Kim Kardashian odgovorila je: 'Volim zadovoljiti svog dečka. Super je kad nekoga tako dobro poznaješ pa znaš što trebaš napraviti da bi se on osjećao dobro. Volim ga zadovoljiti.'

3. Zoe Saldana

'Volim misionarsku pozu i volim biti na koljenima', rekla je Zoe Saldana za Marie Claire kad su je upitali o njezinim seksualnim preferencijama. 'Volim biti gore...Volim i doggy-style ili u stajaćem položaju', rekla je Zoe, a mi zaključujemo da voli sve.

4. Adam Levine

'Možda je razlog zašto sam promiskuitetan i zašto sam spavao s toliko žena taj što ih jako volim', rekao je pjevač popularnog Maroon 5, Adam Levine.

5. Paris Hilton

'Bila je pijanica koja nije voljela seks', otkrio je Nick Carter o svom seksualnom životu s bivšom djevojkom Paris Hilton. 'Drogirala se i pila kako bi dobila samopouzdanje u krevetu, a često je bila u toliko lošem stanju da od seksa ne bi bilo ništa. Bilo je toliko noći kada sam je morao dizati s poda i stavljati u krevet', rekao je Carter.

6. Charlie Sheen

'Ne plaćam im za seks, plaćam im da odu', odgovorio je Charlie Sheen na pitanje o svojoj ovisnosti o seksu s prostitutkama.

7. Wilmer Valderrama

Wilmer Valderrama otkrio je pikantne privatne detalje o svom seksualnom životu. Wilmer je tako otkrio Howardu Sternu da je Ashlee Simspon bila glasna, Jennifer Love Hewitt je bila 'osmica', a Lindsay Lohan je bila jedna od najboljih s kojima je spavao.

8. Angelina Jolie

Angelina Jolie otkrila je kako joj je seks u trudnoći bio odličan. 'To je odlično za vaš seksualni život. Čini vas kreativnijima pa se i više zabavljate u krevetu', rekla je Angie.

9. Olivia Wilde

'Osjećala sam se kao da mi je vagina umrla', ovim je riječima Olivia Wilde opisala svoj seksualni život s bivšim suprugom Jasonom Sudeikisom u intervjuu za Glamour magazin. 'Seksali smo se kao kenijski maratonci', rekla je Olivia.

10. Mariah Carey

Nick Cannon nije bio sramežljiv kada je trebalo pričati o njegovim igricama u krevetu sa suprugom Mariah Carey. Otkrio je Howardu Sternu da njegova supruga voli voditi ljubav uz svoju glazbu u pozadini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene