Woody Harrelson popio je koju čašicu previše te je zbog toga dobio popriličnu minutažu u televizijskom prijenosu.

Galerija


Ako se o nečemu danas priča, onda je to senzacionalno finale Wimbledona.

Vezani članci Nina Badrić i Novak Đoković (Foto: Instagram) Vatrena navijačica Nina čestitala Đokoviću, a prisjetila se i svojih osjećaja prilikom njihova prvog susreta Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Meghan između dvije vatre: Kraljevske dame priredile lažnu predstavu ili se stvarno dobro slažu?

Spektakularni finalni meč pobjednika Novaka Đokovića i Rogera Federera doista je nešto o čemu će se još dugo pisati, no čini se kako je bilo uzudljivo i u finalu muških parova.

Tamo se za spektakl pobrinuo poznati holivudski glumac Woody Harrelson, koji je bio u poprilično veselom izdanju.

Preciznije, glumac je popio koju čašicu previše te je zbog toga dobio popriličnu minutažu u televizijskom prijenosu.

Tako je plazio jezik, imao šokirani izraz lica kada je lopta udarila jednog od igrača u međunožje, igrao se sa šeširom, a u jednom trenutku zaštitar mu je zabranio povratak na tribine, pa je dotični stao na stepenice te samo nastavio piti.

Nakon što ga je zaštitar pustio do njegova sjedala, Woody se nasmijao te krenuo smjestiti se, no čašu nije ispuštao iz ruku.

Društvene mreže preplavile su objave na tu temu te je tako Woody postao zvijezda Wimbledona, unatoč činjenici da reket nije primio u ruke.

Poslije ove vruće fotke naša voditeljica objavila je još dvije, koje je komentirao i muž Žanamari Perčić