Omaklo im se!

Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Paparazzi obožavaju uhvatiti poznate i slavne u neugodnim situacijama, posebno nakon burnih izlazaka i pokoje čašice previše.

Naše drage zvijezde bile bi najsretnije kada paparazza ne bi bilo.

Pogledaj i ovo showbuzz I oni su samo ljudi Pogledajte kako najveće zvijezde izgledaju - bez šminke!

Iako na službenim fotografijama te na onim na društvenim mrežama, koje strogo kontroliraju i njihovi PR timovi, uvijek izgledaju besprijekorno, postoje i one mnogo realnije fotografije koje otkrivaju pravu istinu.

Tu mislimo na paparazzo fotografije koje otkrivaju da slavne dame ipak imaju pokoju boru ili celulit, kao i sve ostale žene na svijetu, no i neki slavni muškarci često se znaju uhvatiti u nekim nezgodnim situacijama.

Među njima mislimo i na one nakon koje čašice previše, a onda blicevi fotoaparata uhvate padove, čudne ekspresije lica, spavanje na zadnjim sjedištima automobila, virenje intimnih dijelova tijela iz opravica te svašta nešto.

U to se uvjerite u našoj galeriji, a vjerujemo kako bi ovim zvijezdama bilo draže da ove fotke nikada nisu ugledale svjetlo dana.

No neugodne stvari događaju se i najboljima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene