Piers Morgan obrušio se na Lady Gagu, ali i na slavnu Madonnu.

Galerija


Poznati britanski novinar i televizijski voditelj Piers Morgan obrušio se na Lady Gagu, ali i na jednu od najvećih pop ikona današnjice, Madonnu. Piers tvrdi kako je njihova tvrdnja da su bile silovane čisti marketinški trik, piše The Guardian. Tvrdnje kako Lady Gaga boluje od PTSP-a stavio je pod veliki upitnik. Kao što smo ranije pisali, pjevačica je svoju priču s javnosti podijelila tijekom gostovanja u emisiji "Today" gdje je izjavila kako ima psihički poremećaj od kojeg pati, a koji je nastao kao posljedica silovanja koje je doživjela sa 19 godina.

Morgan pak smatra kako je pjevačica zapravo iskoristila svoje tvrdnje kako bi promovirala svoj peti studijski album Joanne koji je pušten ove jeseni i na taj način se progurala na glazbenoj sceni. ''Dolazim iz velike vojničke obiteji. Ljuti me kada slavne osobe tvrde kako imaju PTSP oko svega kako bi promovirali sebe'', napisao je Morgan na Twitteru.

Nastavio je dalje u sličnom tonu, govoreći kako ne vjeruje ni Lady Gagi ni Madonni koja je na Billboardovoj dodjeli nagrada za ženu godine imala slično priznananje. ''Lady Gaga i Madonna su izrekli te tvrdnje nakon toliko godina. Bez prijave policiji, bez optužbi, bez izgrađenog sudskog slučaja. Ne bih automataski povjerovao sve što Madonna i Lady Gaga kažu o svojim životima'', zaključio je Piers.