Stari poput vina

Slavni glumac prošetao u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti, ali i dalje  plijeni pažnju

Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan u New Yorku pokazao novi imidž.

Irskog glumca Pierca Brosnana većina pamti po njegovoj najslavnijoj ulozi, onoj u kojoj je utjelovio najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu Jamesa Bonda.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson par koji ruši predrasude Dok o njemu bruji cijeli svijet, zgodni glumac još je jednom pokazao koliko je zaljubljen u svoju 24 godine stariju suprugu!

Pierce je, osim toga, poznat i po dugogodišnjem održavanju, odnosno bojanju kose u smeđu boju i skrivanja sijedih vlasi, no ovih je dana pokazao kako se odlučio vratiti prirodnijem imidžu.

Naime, 65-godišnji je glumac snimljen na ulicama New Yorka u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti i to sa sijedom kosom i bradom. Unatoč tome zadržao je svoju naočitost i privlačio je poglede brojnih prolaznika koji su ga zamijetili.

Pierce koji trenutno radi na snimanju svog novog filma "False Positive", nedavno se u intervjuu za The Rake magazine osvrnuo na filmove novijeg datuma o Jamesu Bondu, kojeg je u nekoliko posljednjih nastavaka utjelovio Daniel Craig.

"U filmovima bi trebalo postojati više humora, čini mi se. Sada je to drugačije. Kada sam ja glumio Jamesa gledateljima smo pružali više šale i zabave. Seanu Conneryju je to uspijelo kao i Rogeru Mooreu", zaključio je Pierce.

U međuvremenu potvrđena je i službena vijest kako će Daniel Craig i u najnovijem nastavku igrati Bonda, dok će se u ulozi glavnog negativca naći oskarovac Rami Malek.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene