Pierce Brosnan u New Yorku pokazao novi imidž.

Galerija


Irskog glumca Pierca Brosnana većina pamti po njegovoj najslavnijoj ulozi, onoj u kojoj je utjelovio najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu Jamesa Bonda.

Vezani članci Kurt Russell (Foto: Profimedia) Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

Pierce je, osim toga, poznat i po dugogodišnjem održavanju, odnosno bojanju kose u smeđu boju i skrivanja sijedih vlasi, no ovih je dana pokazao kako se odlučio vratiti prirodnijem imidžu.

Naime, 65-godišnji je glumac snimljen na ulicama New Yorka u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti i to sa sijedom kosom i bradom. Unatoč tome zadržao je svoju naočitost i privlačio je poglede brojnih prolaznika koji su ga zamijetili.

Pierce koji trenutno radi na snimanju svog novog filma "False Positive", nedavno se u intervjuu za The Rake magazine osvrnuo na filmove novijeg datuma o Jamesu Bondu, kojeg je u nekoliko posljednjih nastavaka utjelovio Daniel Craig.

"U filmovima bi trebalo postojati više humora, čini mi se. Sada je to drugačije. Kada sam ja glumio Jamesa gledateljima smo pružali više šale i zabave. Seanu Conneryju je to uspijelo kao i Rogeru Mooreu", zaključio je Pierce.

U međuvremenu potvrđena je i službena vijest kako će Daniel Craig i u najnovijem nastavku igrati Bonda, dok će se u ulozi glavnog negativca naći oskarovac Rami Malek.

Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!