ovo nismo očekivali!

Slavni šarmer potpuno promijenio izgled i iznenadio obožavateljice, samo ga je drugačija frizura sasvim transformirala!

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan je zbog uloge u novom filmu potpuno promijenio izgled, no obožavateljicama je neodoljiv i u takvom izdanju.

Popularni James Bond, 68-godišnji Pierce Brosnan, drastično je promijenio izgled zbog uloge u novom filmu, a brojni njegovi obožavatelji slažu se da izgleda neprepoznatljivo samo zbog frizure.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

Naime, Pierce u filmu "The King’s Daughter" glumi kralja Luja 16., a za potrebe filma nosio je periku te je pokazao kako izgleda s dugom valovitom kosom. Svoju kratku prosijedu kosu zamijenio je stilom iz 17. stoljeća, no čini se kako i u ovom izdanju izgleda neodoljivo brojnim obožavateljicama, koje pišu na društvenim mrežama da im svejedno oduzima dah.

Brosnan posljednjih dana uživa sa suprugom Keely Shaye Smith, s kojom su ga paparazzi ulovili u nekoliko navrata u potpuno opuštenim izdanjima. Par je prošle godine proslavio 20. godišnjicu braka, a koliko je zaljubljen u svoju ženu Pierce je dokazao tako što je objavio njezinu fotografiju u ljubičastom kupaćem kostimu i priznao koliko je oduševljen njezinim izgledom, nazvavši ju prekrasnom i privlačnom.

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Prije Keely bio je u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene