Pierce Brosnan već je uvelike osvojio lokalno stanovništvo svojom neposrednošću, a tako je bilo i danas. No, nije on jedini.


Na Visu i dalje uživa ekipa filma "Mamma Mia". Pierce Brosnan već je uvelike osvojio lokalno stanovništvo svojom neposrednošću, a tako je bilo i danas. Naime, nakon što je popio martini, prošetao se mjesto i pozirao s obožavateljicom. Čak je i uposlio svoju suprugu Keely Shaye da ih fotografira. Nakon toga, bračni par se ukrcao na brod. Nije Pierce jedini koji je fotografima zapeo za oko.

Vezani članci Slika nije dostupna Svaka čast! Pogledajte što je Pierce Brosnan nacrtao dok je pio kavu na Visu Slika nije dostupna Simpatični glumac: Pierce Brosnan uživao u kavi na Visu pa se fotografirao s obožavateljicom

Glumica Amanda Seyfried također je uživala u suncu, a u jednom trenutku čak je i mahnula fotografu. Raspoložena Amanda kasnije je na sunce izvela svoju šestomjesečnu kćerkicu, s kojom se igrala. Još uvijek se ne zna ime malene, budući da poznata mama pokušava djevojčicu što više zaštititi od znatiželjnih medija i javnosti. Na Visu su se, ipak, bezbrižno igrale!