Pierce je već lokalni

Kakvi prizori! Amanda Seyfried uživala u igri s kćerkicom na Visu i mahala fotografu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pierce Brosnan već je uvelike osvojio lokalno stanovništvo svojom neposrednošću, a tako je bilo i danas. No, nije on jedini.

Na Visu i dalje uživa ekipa filma "Mamma Mia". Pierce Brosnan već je uvelike osvojio lokalno stanovništvo svojom neposrednošću, a tako je bilo i danas. Naime, nakon što je popio martini, prošetao se mjesto i pozirao s obožavateljicom. Čak je i uposlio svoju suprugu Keely Shaye da ih fotografira. Nakon toga, bračni par se ukrcao na brod. Nije Pierce jedini koji je fotografima zapeo za oko.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlaze prezadovoljni Holivudska elita napušta Vis: Pala zadnja klapa filma "Mamma Mia! Here We Go Again"

Glumica Amanda Seyfried također je uživala u suncu, a u jednom trenutku čak je i mahnula fotografu. Raspoložena Amanda kasnije je na sunce izvela svoju šestomjesečnu kćerkicu, s kojom se igrala. Još uvijek se ne zna ime malene, budući da poznata mama pokušava djevojčicu što više zaštititi od znatiželjnih medija i javnosti. Na Visu su se, ipak, bezbrižno igrale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene