treba pravu ženu, ne supermodela!

Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith su se upoznali 1994. te su u braku od 2001. te imaju sinove Dylana i Parisa, a glumac joj je posvetio romantičnu objavu povodom 20. godišnjice braka.

Miljenik žena Pierce Brosnan (68) ima brak s 10 godina mlađom suprugom Keely Shaye Smith o kakvom mnogi sanjaju i rijetko koga njihova ljubavna priča neće raznježiti. 

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Glumac, koji je koji je utjelovio tajnog agenta Jamesa Bonda u četiri filma, posvetio je objavu na Instagramu novinarki koja je odavno osvojila njegovo srce. 

"Sretna godišnjica, draga moja Keely, moja ljubav zauvijek raste s tobom", napisao je Pierce pokraj usporednih slika njega i supruge iz starijih i mlađih dana.

Par je u braku od 2001., a Brosnanova objava je oduševila njegove brojne obožavateljice. Objavu pogledajte ovdje. 

"Sretna godišnjica, golupčići", napisala je glumica i supruga Toma Hanksa, Rita Wilson. "Izgleda da vas dvoje imate imate ogromnu povezanost", "Predivni", "Odličan par", "Divim vam se", "To je prava ljubav", komentirali su Piercovi pratitelji. 

Inače, Brosnan zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure  

Pierce je svojedobno rekao da ga je spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. Irsko-američki glumac, koji je odavno osvojio srca žena, ali i muškaraca diljem svijeta, iza sebe ima tragični gubitak prve supruge Cassandre Harris.

Njome se oženio 1980., a preminula je 1991. od karcinoma. Koliko je Pierce volio Cassandru, govori i činjenica da je posvojio njezinog sina Christophera (48) i kćer Charlotte, a uskoro su dobili i sina, glumca Seana (37). 

No nakon Cassandrine smrti nije bilo kraja njegovim tragedijama. Pierce je ponovno proživio iste teške trenutke sa svojom posvojenom kćeri Charlotte koja je kao i njezina majka imala rak jajnika. Preminula je 2013. u 42. godini života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Od depresije nakon smrti supruge Brosnana je, kako je jednom sam rekao, spasila upravo Keely s kojom ima sinove Parisa (20) i Dylana (24). Upoznao ju je 1994. u kafiću u Meksiku i zaljubio se, a često dok govori o njoj naziva ju "svojom djevojkom". Kasnije mu je pomogla da prebrodi i kćerinu smrt te je njihova ljubav s godinama sve jača.

Napade na Keely zbog težine je nazvao zločestima i često isticao da on kraj sebe ne treba nekog supermodela nego pravu ženu. Snimao je s brojnim ljepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge s kojom ima dva sina.

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", rekao je Brosnan koji svojim šarmom i ljubavlju prema supruzi osvaja simpatije javnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene