Ove sezone „in“ su unikatni bicikli!


Trend su uspješno pokrenuli Somersby i Centar Kaptol s natječajem za oslikavanje bicikala „Pic The Bic“ čime su dali priliku mladim dizajnerima i umjetnicima različitih profila da svoje kreativne ideje predstave široj javnosti.

Tako su osmislili „Pic The Bic“ kao projekt čija je osnovna misao vodilja afirmacija i razvoj mladih kreativnih snaga te njihovo što uspješnije pozicioniranje na domaćoj dizajnerskoj sceni.

Vezani članci Petra Kurtela Poznate dame te modne i lifestyle blogerice plijenile pažnju na eventu u omiljenoj park-šumi Ivana Ergić (Foto: John Pavlish) Ivana Ergić, Ella Dvornik i Mia Matić isprobale novi modni dodatak u bojama kao stvorenim za proljeće

Judita Franković, Petra Kurtela i Barbara Radulović svoj su ljetni stil savršeno upotpunile s tri originalna bicikla, čije su autorice pobjednice ovog zanimljivog natječaja.

Judita će uživati u vožnji biciklom koji potpisuje prvoplasirani dizajnerski tim u sastavu Ane Kundid i Sare Pavlov, Petrin bicikl potpisuje njena imenjakinja Petra Drožđan-Kranjčec, a Barbara će privlačiti pažnju s kreativnim uratkom Blanke Barlović.

Ovim natječajem otvorena su vrata svim profilima umjetnika, mladim neafirmiranim dizajnerima i studentima dizajna, arhitekture, primijenjenih umjetnosti i srodnih studija te im ponudio priliku da se predstave na jedinstven način. Ideja za oslikavanje gradskog bicikla u kratkom je vremenu privukla brojne kreativce koji su svojim idejnim rješenjima pokazali izniman talent i bogatstvo domaće dizajnerske i umjetničke scene.

U vremenu u kojem se nije jednostavno probiti na umjetničku scenu, mladi vizionari polako, ali sigurno ostvaruju svoj uspjeh upravo kroz projekte ovakvog tipa. Sigurno je da nikome od njih ne nedostaje ideja, inspiracije i kreativnosti već samo pravih prilika u pravo vrijeme kakvim se pokazao natječaj „Pic The Bic“.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook