Ubila ga nova droga?!

Prije smrti 1200 dolara u vrećici odnio dvojici muškaraca - 'Bio je uznemiren i znojan'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Philip Seymour Hoffman nije umro od nove vrste heroina, koji se nedavno pojavio na američkom tržištu , objavljeno je nakon što je policija uhitila dilera za kojeg se vjeruje da je Hoffmanu prodao dozu koja ga je koštala života.

Osim njega, uhićeno je još troje ljudi za koje se vjeruje kako imaju veze s Philipovom smrti. Iako heroin koji je pronađen kraj glumčevog mrtvog tijela nije sadržavao fentanil, moguće je da je sadržavao neki drugi smrtonosni sastojak.

Pogledaj i ovo showbuzz U 65. godini Preminuo je legendarni ujak kojeg su svi voljeli!

Spomenuti heroin s fentanilom, u američkom uličnom žargonu poznat kao 'Ace of Spades', uzrokovao je u posljednje vrijeme 22 predoziranja u SAD-u.

Navodno je policiji jedan ovisnik dojavio imena i adrese dilera kod kojih je viđao Hoffmana. Kako policija istražuje mobitele i kompjutore, dolazi se do saznanja o tome kako je glumac kupovao drogu te koliko se Mimi O'Donnell trudila da ga spasi.

Budućnost filmskog hita upitna?

Navodno je prije smrti Hoffman podigao 1200 dolara te novac u vrećici odnio dvojici muškaraca. Bio je uznemiren i znojan.

I dok se policija bavi uhićenjima zbog Hoffmanove smrti, najveće zvijezde Hollywooda dolaze u dom njegove bivše partnerice i njihove djece kako bi izrazili saučešće.

Kod Mimi O'Donnell stigli su tako i Ethan Hawke, Joaquim Phoenix, Bobby Cannavale, Justin Theroux, Cate Blanchett te Annie Leibovitz. Svi su u suzama izlazili iz doma kostimografkinje.

Mimi je glumca prije nekoliko mjeseci izbacila iz zajedničkog doma, no ostali su u kontaktu. Očajnički mu je htjela pomoći da bude čist, prvenstveno zbog njihovo troje djece. No, nije joj uspjelo te umjesto toga priprema pogreb, koji bi se trebao održati u petak u New Yorku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene