'Ma zapravo se nikad nismo ni trebali razvesti. Bila je to pogrešna odluka', rekla je u intervjuu Orianne.


Britanska pop legenda Phil Collins i njegova bivša supruga Orianne Collins Mejjati kane se jednog dana vjenčati drugi put, rekla je bivša i buduća gospođa Collins za švicarski Blick am Sonntag.

Vezani članci Phil Collins i Orianne Cevey Legendarni glazbenik u problemima zbog bivše žene: Želi je potjerati iz svoje vile jer se opet udala, a ona odbija otići Lily Collins (Foto: Profimedia) Mlada holivudska glumica ponovno je na udaru kritika zbog fotografija u bikiniju na kojima joj se vide rebra

"Ma zapravo se nikad nismo ni trebali razvesti. Bila je to pogrešna odluka", rekla je u intervjuu za list Orianne, rodom Švicarka. Orianne je Philova treća supruga s kojom se vjenčao 1999. Napustila ga je 2008. te s dvojicom zajedničkih sinova otišla živjeti u Miami. U međuvremenu je među njima ponovno zaiskrilo, zbog čega od prošle godine žive zajedno s djecom na Floridi.

"Toliko smo bliski da zapravo nije ni važno jesmo li u braku ili nismo. No sigurna sam da ćemo se jednog dana opet vjenčati", rekla je švicarska filantropkinja i dizajnerica nakita, no prethodno se treba razvesti od aktualnog supruga, bankara Charlesa Fouada Mejjatija. (Hina)