Lady Diana, princ Charless (FOTO: Getty)
Lady Diana, princ Charless (FOTO: Getty)

Slavni pjevač otkrio je do sada nepoznate detalje.


Legendarni pjevač Phil Collins u svojim memoarima ''Još nisam mrtav'' otkrio je najmračnije tajne iz svijeta slavnih i poznatih. Iako nije velika tajna da je Lady Di gajila simpatije prema Jamesu Hewittu, nikad nitko nije potvrdio šuškanja o njihovoj vezi. No, Phil je uspio uzdrmati javnost.

Lady Diana, princ Charless (FOTO: Getty)

Budući da je slavni pjevač imao prilike družiti se s nekim najvećim zvijezdama, uspio je prikupiti puno zanimljivih detalja i informacija o njihovim životima o kojima javnost gotovo ništa ne zna. Jedna od najvećih javnih tajni je preljub princeze Diane koji je Phil vidio svojim očima. Cijela priča krenula je 80-ih kada se Phil započeo družiti s članovima britanske kraljevske obitelji. Jednog dana vidio je automobil princeze Diane, a kada je pogledao unutra, šokirao se.

Lady Diana, princ Charless (FOTO: Getty)

Vidio je scenu u kojoj su Lady Di i James Hewitt bili prilično bliski. Kada je shvatila da je ''uhvaćena'', Lady Di se samo nasmijala i dalje bezbrižno porazgovarala s Philom.

No, nije samo priča o princezi Diani uspijela zainteresirati javnost. Phil u svojim memoarima otkriva i detalje iz života pjevačice Cher, Michaela Jacksona, ali i svoje ''prljavo rublje''. Naime, otkrio je i svoje ljubavne afere.

Michael Jackson (Foto: Getty)