Smišljena provala

Bogatoj nasljednici ukraden nakit vrijedan 450 tisuća funti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nasljednica šefa Formule 1, Petra Ecclestone, pokradena je od strane serijskog provalnika!

Serijski provalnik ukrao milijunašima više od 803 000 funta vrijednih dragulja – uključujući i nasljednicu Petru Stunt - dok se predstavljao kao tajkun zainteresiran za kupnju kuće.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Nije zabrinut Bankrotirao problematični milijarder i bivši suprug Petre Ecclestone, no on tvrdi da ga to nimalo ne uzrujava

Seksi mlada mama za kojom su se svi okretali!

William Flynn (36) cilja domove širom Southenda i Londona, uzimajući dijamante, nakit i dizajnerske satove, a sudac je njegove provale opisao kao ‘vješto i dobro planiranu operaciju’.

Provalnik je ukrao 450 000 funti vrijedan nakit od gospođe Stunt, kćeri šefa F1 Berniea Ecclestonea, iz njezine kuće dok je bila na prodaju u središtu Londona. Njegov ulov uključuje par dijamantnih naušnica i dijamantima optočen Rolex.

Osuđen je na 8 godina zatvora kada se ovog popodneva pojavio na Basildon Crown sudu. ‘Ovo su vrlo sofisticirane i dobro planirane provale te su sve počinjene na isti način’, rekao je sudac.
Provalnik se, naime, predstavljao kao Rus koji je zainteresiran za kuću, predstavljajući se kao Oleg Duchenko. Nakon prvog posjeta, ponovno se vratio u Petrinu kuću i ukrao vrijedan nakit. Zatražio je da obavi privatan telefonski razgovor te je otišao u sobu na drugome katu u kojoj je bio nakit. Sljedećeg dana je nasljednica tek shvatila da joj je nakit ukraden.

‘Moja šefica vrlo je uzrujana zbog provale u njezin dom’, rekla je sucu osobna asistentica Petre Stunt . ‘I dalje je tužna, a njezina obitelj je istraumatizirana zbog provale. Sat koji je ukraden imao je veliku sentimentalnu vrijednost te je bio suprugov poklon za jednu vrlo posebnu priliku, koja se ne može ponoviti’, otkrila je asistentica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene