Petra Sanader nekoliko je mjeseci izbivala s društvenih mreža. Sada se vratila i mnoge iznenadila svojom povratničkom objavom.


Petra Sanader nakon tri mjeseca vratila se na Instagram. Kći bivšeg premijera Ive Sanadera neko je vrijeme izbivala s društvenih mreža. Dok su njezine brojne kolegice tijekom ljeta objavljivale fotografije u oskudnim kombinacijama, Petra je život živjela podalje od virtualne stvarnosti. Stoga ni ne čudi da je njezin povratak oduševio brojne pratitelje.

 

A post shared by Petra Sanader (@petrasanader) on

Vezani članci Slika nije dostupna Kakva zgodna dama! Kći bivšeg premijera pokazala vruće izdanje Petra i Bruna Sanader (FOTO: Instagram) Samozatajna Bruna i vesela Petra: Gdje su danas sestre Sanader?

Uz fotografiju na kojoj pozira s cigaretom napisala je da već već 3 i pol godine ne puši, a trendove očito ne prati ni kada su u pitanju društvene mreže. "Pretpostavljam da sam trebala staviti neku fotku s plaže, ljetne zabave ili sliku tosta s avokadom, ali ne, to nije moj stil", napisala je Petra koja već godinama glumačku karijeru gradi u New Yorku.

Značajniji uspjeh postigla je krajem prošle godine kada je film "A Blank" za koji potpisuje scenarij i u kojem tumači glavnu ulogu prikazan na njujorškom festivalu kratkog filma New York Short Film Festival.

 

A post shared by Petra Sanader (@petrasanader) on