Ljubav je uspješnu voditeljicu i blogericu Petru Nižetić odvela u Ameriku. Tamo se udala za Frana Mastelića, a sada je rješila još jednu važnu stvar.

Galerija


Prijatelje i obožavatelje Petre Nižetić ovih je dana dočekalo iznenađenje na njezinom profilu na Instagramu. Petra se, naime, pohvalila novostečenom zelenom kartom, odnosno, trajnom radnom i boravišnom dozvolom za SAD. Brojne su se čestitke zaredale, a bilo je i pitanja o zelenoj karti.

Vezani članci Luka Nižetić Nižetić podijelio preslatku fotografiju koja topi srca, istaknuo koliko je sretan u ovom divnom društvu Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Poznata Splićanka u 39. godini čeka prvo dijete, vijest o trudnoći uspjela je skrivati pola godine

Osim toga, objelodanila je Petra i da više nije Nižetićm već Mastelić. Uzela je prezime svog supruga Frana Mastelića, s kojim se prije nešto više od godinu dana udala na plaži u San Franciscu. Kraj njega je započela novi život u Americi. Ipak, ne krije Petra i koliko joj nekad nedostaje njezin Split, a pogotovo obitelj.

 

• proud holder •

A post shared by Petra Mastelic (@modakomoda) on