Petra Nižetić objavila je dosad neviđene fotografije s vjenčanja koje je održano na pješčanoj plaži u Americi.

Galerija


Splitska voditeljica s američkom adresom Petra Nižetić proslavila je drugu godišnjicu braka sa suprugom Franom Mastelićem.

Vezani članci Petra Nižetić (Foto: Instagram) Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

Tim je povodom na svom profilu na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila nikad viđene fotografije njihova romantičnog vjenčanja. Uz to je priznala kako su se i oni na njihov naljepši dan u životu pribojavali onog čega se boje brojni mladenci, a to je loše vrijeme. Štoviše, čak su bili gotovo odustali od vjenčanja na plaži jer je kiša neumorno padala.

"Kiša je tjednima padala kao iz kabla i skoro smo odustali od nauma da se vjenčamo na plaži, ali odjednom se razvedrilo dovoljno koliko je nama trebalo da kažemo sudbonosno ‘da’ i da bacimo kupanac u oceanu. Onda je ponovo počela kiša pa sad nek' mi netko kaže da to nije bila čarolija", napisala je Petra.

Ipak sve je ispalo savršeno i čarobno, kako je sama voditeljica zaključila.

I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom

Možda se nije svima svidjela, no životna priča nove Miss svijeta doista je predivna

Visoke crvene čizme i kratka haljina bile su dosta da ova ljepotica izazove pomutnju na društvenim mrežama