Petra Nižetić sa suprugom Franom Mastelićem posljednje dvije godine živi u San Franciscu, pa se na Instagramu osvrnula na katastrofalne posljedice razornog požara u Kaliforniji.

Galerija


Do nedjelje navečer pronađeni su posmrtni ostaci 77 ljudi, žrtava katastrofalnog požara u Kaliforniji koji je sa zemljom sravnio grad Paradise.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Gusti oblak dima nadvio se nad San Franciscom. Na ulicama nema psa. Škole i fakulteti su zatvoreni. Sedam dana gotovo da nismo izašli od doma, a ako i jesmo onda nosimo maske. Mi smo bar živi i zdravi i imamo dom za razliku od onih koji su umrli ili ostali bez svojih kuća, staja, životinja, uspomena u najgorem požaru u povijesti Kalifornije 💔. Koliko samo olako shvaćamo život i ono što imamo, a sve može nepovratno nestati u djeliću sekunde. Jedino što želim u ovom trenutku jest udahnuti svjež zrak punim plućima i iz petnih žila viknuti: Bože hvala ti!!! Bože hvala što smo živi, što imamo krov nad glavom i što jesti. Za ostalo ćemo lako ili nećemo uopće! I s tim sam skroz okay! 🙏🏼 • . . . #campfire #californiafires #thinkaloud #sanfrancisco #california #modakomodaquotes

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Vezani članci Petra Nižetić Otvoreno o tabu-temi: Petra Nižetić otkrila koja je najbolja stvar koju je učinila za brak i majčinstvo Poznati Hrvati u Americi - 9 Poznati Hrvati u Americi suočeni s koronom: Iz prve ruke doznali smo kakvo je stanje

Neka od tijela vjerojatno nikad neće biti pronađena, a nestalima se smatra više od 1000 ljudi. A emotivnu objavu o tragičnim događajima i ljudskim žrtvama na Instagramu je objavila Petra Nižetić, koja posljednje dvije godine sa suprugom Franom Mastelićem živi u San Franciscu. 

''Gusti oblak dima nadvio se nad San Franciscom. Na ulicama nema psa. Škole i fakulteti su zatvoreni. Sedam dana gotovo da nismo izašli od doma, a ako i jesmo, onda nosimo maske. Mi smo bar živi i zdravi i imamo dom, za razliku od onih koji su umrli ili ostali bez svojih kuća, staja, životinja, uspomena u najgorem požaru u povijesti Kalifornije. Koliko samo olako shvaćamo život i ono što imamo, a sve može nepovratno nestati u djeliću sekunde. Jedino što želim u ovom trenutku jest udahnuti svjež zrak punim plućima i iz petnih žila viknuti: Bože, hvala ti!!! Bože hvala što smo živi, što imamo krov nad glavom i što jesti. Za ostalo ćemo lako ili nećemo uopće! I s tim sam skroz okay!'' napisala je Splićanka, a u komentarima joj pristižu poruke podrške od brojnih prijatelja i poznanika.

Glumci serije ''Na granici'' kao vatrogasci: Pogledajte jesu li bez greške riješili zahtjevne ispite

Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

Ljubavne priče Hrvatice i Francuza posramio bi se i Hollywood jer je stvarno nevjerojatna