Proživjela odmor iz pakla

Nakon strašne životne tragedije, jedna od najpoželjnijih manekenki nije propustila dodjelu filmskih nagrada, a od užasnih scena još se oporavlja

Petra Nemcova Petra Nemcova Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova Petra Nemcova - 3 Petra Nemcova - 5 Petra Nemcova Petra Nemcova - 1 Petra Nemcova - 2 Petra Nemcova - 4 Petra Nemcova - 1 Petra Nemcova - 2 Petra Nemcova - 7 +14 Petra Nemcova - 3 Galerija

Jedna od nekadašnjih najpoželjnijih manekenki Petra Nemcova prošetala je crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu i iznenadila prisutne.

Manekenka i televizijska voditeljica, Čehinja Petra Nemcova, prošetala je crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu te iznenadila prisutne svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Johnny Depp Čemu to? Procurila zaboravljena izjava Johnnyja Deppa o njegovim trulim zubima, zna se što on misli o tome!

Nemcova je uvijek bila jedan od najpoželjnijih modela svijeta, ali ovog je puta odlučila sakriti svoju vitku figuru te je odjenula predimenzioniranu košulju koja se protezala u dugačku haljinu sa šlepom, a sve je dodatno sakrila velikim crnim kaputom s kapuljačom koji je u jednom trenutku skinula.

Za kasniju svečanu večeru i slavlje Petra se presvukla u sjajnu bijelu haljinu koju je upotpunila smaragdno zelenim nakitom i začešljanom kosom.

Petra se nakon manekenske karijere odlučila posvetiti privatnom životu te povući iz javnosti, a povod tome bila je velika tragedija koja se dogodila 2004. godine.

S tadašnjim zaručnikom Simonom Atleejom vratila se u svoj hotel na Tajlandu, gdje su tada boravili, kada su čuli ljude kako vrište i uspaničeno trče.

Nakon toga je golemi val zapljusnuo odmorište u kojem su se Petra i Simon nalazili, odnio sve pred sobom i razdvojio ih. Bila je riječ o razornom tsunamiju koji je pogodio Tajland i prije njegova je udara Nemcova posljednji put vidjela zaručnika.

Simonovo truplo pronađeno je tek nekoliko tjedana kasnije skupa s oko 280.000 tijela drugih žrtava. Britanski modni fotograf imao je 33 godine kada je stradao.

Petra se uspjela spasiti, kako su pisali strani mediji, jer se čvrsto primila za palmino drvo i nije ga puštala dok ju je snažni val zapljuskivao. Kad se razina vode spustila, uočio ju je Tajlanđanin, koji je pozvao pomoć i odveli su Nemcovu u bolnicu.

Manekenka je nakon tsunamija imala prijelome na zdjelici na četiri mjesta te je pretrpjela unutarnje krvarenje u trbuhu i maternici. Psihički je bila jednako uništena, što je očekivano s obzirom na to da je izgubila zaručnika i satima oko sebe gledala trupla kako plutaju.

Povučena zaista tragičnim iskustvom, Nemcova je 2005. osnovala humanitarnu organizaciju "Sretna srca", kojoj je misija ponovno izgraditi i obnoviti škole koje su nastradale u prirodnim katastrofama. Otada su obnovili 208 ustanova u 10 zemalja, među kojima su Tajland, Indonezija i Haiti.

Novu ljubav nakon dugo godina Petra je pronašla s Benjaminom Larretcheom i za njega se udala 2019.
U studenom iste godine, par je postao bogatiji za jednog člana obitelji, sina Bodhija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova)

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić, Domenica i Mia Dimšić Hana Huljić - 3 Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo +14 Hana Huljić - 1 Celebrity Domenica objavila novu fotku trudne Hane Huljić, dva mjeseca prije poroda uživa s prijateljicama!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene