Robert Kurbaša i Petra Kraljev proslavili su rođendan na setu serije "Zlatni dvori". Otkrila nam je glumica kako planiraju proslaviti.


Svakog dana rade zajedno, a danas su zajedno proslavili i rođendan. Naime, zvijezde serije "Zlatni dvori", Petra Kraljev i Robert Kurbaša, danas su proslavili rođendane! Međusobno su si čestitali, a kolege su ih počastili lijepim riječima i simboličnim darovima. Zgodna Petra otkrila nam je kako je sve izgledalo. "Svi su se sjetili pa smo lijepo proslavili. Iako sam svoj rođendan najavljivala na setu, iznenadila sam se na poklončiće od ekipe, kao i brojne čestitke od obožavatelja koji prate seriju na društvenim mrežama", priča Petra Kraljev.

Vezani članci Slika nije dostupna Premijerno pogledajte: Slavonia Band predstavlja hit "Da li mjesec zna" Slika nije dostupna Urnebesne Petre: Uzvrpoljile se zbog ljubavne situacije!

Budući da i ona i Kurbaša cijelog dana rade, jedva su se stigli vidjeti, no proslavili su kratko te si međusobno čestitali, što je bilo jako smiješno. "Pitala sam ga jeli ovo prvi put da je na 'Sretan rođendan' odgovorio 'također' i rekao je da jest. Danas smo proslavili kratko jer smo bili na setu, no za vikend ćemo sigurno kao ekipa proslaviti. Ecija Ojdanić u nedjelju ima premijeru predstave, idemo tamo pa ćemo sigurno slaviti", dodaje simpatična glumica.

Obiteljska atmosfera koja vlada na setu zaista je sjajna. "Stvarno jesmo. ne mogu dovoljno nahvaliti ekipu s kojom radim da nas ne ureknem, ali zaista je tako i baš sam sretna. Meni je to pogotovo važno obzirom na to da sam nova u svemu", priča glumica.

Slavljenike i večeras možete gledati u "Zlatnim dvorima".

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

 

Naša predivna @petra_kraljev danas slavi rođendan! Cijela ekipa serije #ZlatniDvori želi joj sve najbolje!

A photo posted by Zlatni dvori (@zlatnidvori) on