Petar Grašo trijumfirao je na dodjeli glazbene nagrade "Cesarica".

Galerija


Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju“ i cijenjeni autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić dobitnici su Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine - Cesarica.

Vezani članci Koncert Petra Graše na Rujanfestu (Foto: Izvan Fokusa ) Grašomanija zatresla Zagreb: 12 tisuća ljudi u glas pjevalo hitove na zatvaranju Rujanfesta Weekend Media Festival Ed Sheeran vs. Petar Grašo: Emitira li radio stalno istu glazbu?

Pod motom “Moj glas za hit godine" već drugu godinu zaredom publika bira hit godine među najboljim glazbenim ostvarenjima i odlučuje koja će pjesma osvojiti laskavu titulu i nagradu Cesarica – Hit godine. Publika je u protekloj 2018. godini mogla glasovati za predložene pjesme koje voli i sluša te je tako svojim glasovima izabrala po jednu pjesmu u finale, a večeras na svečanoj dodjeli nagrada uručene su nagrade svim mjesečnim hitovima i finalistima čije su pjesme nominirane za Cesaricu.

Priredbu je otvorila Nina Badrić, dobitnica prve Cesarice za pjesmu "Dani i godine", a razveselila je publiku izvedbom nagrađene pjesme i svog novog hita.

Nagrada za hit godine u kategoriji pop-glazbe uručena je grupi Zaprešić Boys i hitu "Igraj moja Hrvatska", a nagradu za zabavni hit godine dobio je Željko Bebek za pjesmu "Ako voliš ovu ženu", koji se emotivno prisjetio suradnje s Oliverom Dragojevićem. U kategoriji klapa nagradu je dobila klapa Rišpet, koja je zahvalila publici izvedbom pjesme "Šta mi ljube oćeš kazat". Nagradu za rock-kategoriju dobila je grupa Opća opasnost za skladbu "Da je Bog dao", dok su nagradu za tamburaški hit dobili Najbolji hrvatski tamburaši i pjesma "Odlazim".

U okviru završne svečane dodjele nagrade Cesarica 2018. dodijeljena je i nagrada Hit autor koja je pripala Branimiru Mihaljeviću, a nagradu mu je uručio Ante Pecotić, predsjednik Hrvatskog društva skladatelja.

I ove godine skrenula se pozornost na pjesme koje su postigle najbolji rezultat u radijskom emitiranju i top-ljestvicama te u broju pregleda na internetu, a nagrade za radijski i internetski hit pripale su također Petru Graši i pjesmi "Ako te pitaju".

Dobitnik nagrade publike za hit godine Petar Grašo zahvalio je prisutnima te još jednom izveo veliki hit, a na pozornici su mu se spontano pridružili svi finalisti i zajedno otpjevali pjesmu "Ako te pitaju", koja je osvojila Cesaricu - nagradu publike za hit godine.

Glazbena diva na meti kritika zbog mršave figure i veze sa 16 godina mlađim

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

Susret poslije 30 godina: Evo kako zvijezde jednog od najpoznatijih erotskih trilera izgledaju danas