Veliki uspjeh

Petar Grašo ima glazbeni hit godine: Pjesmu "Ako te pitaju" publika izabrala kao najbolju

Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Izvan fokusa 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) +0 Petar Grašo (Foto: Izvan fokusa) Galerija

Petar Grašo trijumfirao je na dodjeli glazbene nagrade "Cesarica".

Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju“ i cijenjeni autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić dobitnici su Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine - Cesarica.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić prisjetio se prošlosti Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

Pod motom “Moj glas za hit godine" već drugu godinu zaredom publika bira hit godine među najboljim glazbenim ostvarenjima i odlučuje koja će pjesma osvojiti laskavu titulu i nagradu Cesarica – Hit godine. Publika je u protekloj 2018. godini mogla glasovati za predložene pjesme koje voli i sluša te je tako svojim glasovima izabrala po jednu pjesmu u finale, a večeras na svečanoj dodjeli nagrada uručene su nagrade svim mjesečnim hitovima i finalistima čije su pjesme nominirane za Cesaricu.

Priredbu je otvorila Nina Badrić, dobitnica prve Cesarice za pjesmu "Dani i godine", a razveselila je publiku izvedbom nagrađene pjesme i svog novog hita.

Nagrada za hit godine u kategoriji pop-glazbe uručena je grupi Zaprešić Boys i hitu "Igraj moja Hrvatska", a nagradu za zabavni hit godine dobio je Željko Bebek za pjesmu "Ako voliš ovu ženu", koji se emotivno prisjetio suradnje s Oliverom Dragojevićem. U kategoriji klapa nagradu je dobila klapa Rišpet, koja je zahvalila publici izvedbom pjesme "Šta mi ljube oćeš kazat". Nagradu za rock-kategoriju dobila je grupa Opća opasnost za skladbu "Da je Bog dao", dok su nagradu za tamburaški hit dobili Najbolji hrvatski tamburaši i pjesma "Odlazim".

U okviru završne svečane dodjele nagrade Cesarica 2018. dodijeljena je i nagrada Hit autor koja je pripala Branimiru Mihaljeviću, a nagradu mu je uručio Ante Pecotić, predsjednik Hrvatskog društva skladatelja.

I ove godine skrenula se pozornost na pjesme koje su postigle najbolji rezultat u radijskom emitiranju i top-ljestvicama te u broju pregleda na internetu, a nagrade za radijski i internetski hit pripale su također Petru Graši i pjesmi "Ako te pitaju".

Dobitnik nagrade publike za hit godine Petar Grašo zahvalio je prisutnima te još jednom izveo veliki hit, a na pozornici su mu se spontano pridružili svi finalisti i zajedno otpjevali pjesmu "Ako te pitaju", koja je osvojila Cesaricu - nagradu publike za hit godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) +6 Céline Dion (Foto: Getty Images) Celebrity Glazbena diva na meti kritika zbog mršave figure i veze sa 16 godina mlađim

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +4 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Celebrity Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) +5 Glenn Close (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Susret poslije 30 godina: Evo kako zvijezde jednog od najpoznatijih erotskih trilera izgledaju danas

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene