Luksuzni odmor

Prvi put nakon poroda u kupaćem kostimu - Napokon pokazala i bebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bogata nasljednica i odnedavno majka 4-mjesečne djevojčice pokazala je svoju postporođajnu liniju, ali i malenu bebu - po prvi put.

Ovaj je lipanj u obitelji vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea, bio iznimno svečan. Nakon što je prije desetak dana udao svoju stariju kćer Tamaru, u petak je krstio svoju prvu unuku, četveromjesečnu Laviniu.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš ih briga Napadaju ih zbog dolaska u Hrvatsku i javno prozivaju, ali sestre i bogate nasljednice već mjesec dana uživaju kod nas

Kći 24-godišnje Petre i njezina supruga Jamesa Stunta, Lavinia, prvi je put pokazana javnosti tijekom sakramenta krštenja kojeg je primila u crkvi sv. Petra u Londonu.

Nakon ceremonije cijela je obitelj slavila u jednom restoranu u kojeg su Tamara i njezin suprug Jay Rutland stigli nakon proslave vjenčanja na Azurnoj obali.

A nakon krštenja, Petra i Tamara sa svojim najmilijima uputile su se na krstarenje Mediteranom i to na luksuznoj jahti 'Diamonds Are Forever'.

>> Bogati Ecclestoni krenuli na odmor - Pogledajte u kakvom luksuzu uživaju!

Upravo su na toj jahti Petra i njezina kći uhvaćene objektivima fotoaparata. Petra se ovom prilikom mogla po prvi put vidjeti u kupaćem kostimu nakon poroda u veljači ove godine.

'Tako sam uzbuđena što idem na Capri s Jayjom, Petrom i Jamesom. Ništa nije bolje od odmora s obitelji', napisala je Tamara na Twitteru i tako otkrila lokaciju na kojoj će se bogata obitelj neko vrijeme odmarati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene