Bogata nasljednica Petra Ecclestone planira nevjerojatno luksuzno vjenčanje.

Galerija


Nasljednica carstva Formule 1 Petra Ecclestone navodno planira na svoje drugo vjenčanje potrošiti miijunske iznose. Iako je njezino prvo vjenčanje bilo iznimno raskošno, Petra sada želi još veće, glamuroznije i skuplje vjenčanje. 

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pierce Vjenčani na Valentinovo! Ovi slavni parovi imaju razlog više za proslavu Dana zaljubljenih Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Bivši suprug Meghan Markle oženio se tjedan dana nakon što su vojvotkinja i princ Harry dobili sina

Razmažena kćer Bernieja Ecclestonea udaje se za bivšeg prodavača automobila Sama Palmera sljedećeg mjeseca, a ceremonija će navodno biti neviđeno luksuzna. Kako su joj na raspolaganju milijarde njezina oca, Petra si je dala oduška pa je cijelu stvar učinila iznimno skupom. 

Toliko skupom da se čak i njezin otac multimilijarder šokirao iznosom. 

"Mislio sam da bih ja trebao platiti vjenčanje, ali kada mi je rekla koliko planira potrošiti, pomislio sam da je to apsolutno apsurdno", rekao je Bernie.

Navodno za svoj drugi hod do oltara Petra želi potrošiti više od 12 milijuna funti. Prvo njezino vjenčanje za Jamesa Stunta, poznatog londonskog brokera također je bilo jako raskošno. 

Prvo Petrino vjenčanje održalo se 2011. u srednjovjekovnom talijanskom dvorcu Orsini-Odelaschi, nedaleko od jezera Bracciano kod Rima. 

Samo rentanje dvorca stajalo je više od 300.000 funti, a među uzvanicima su bile i Paris Hilton i princeza Beatrice. Vjenčanica koju je Petra nosila, a koju je dizajnirala Vera Wang, stajala je oko 80.000 funti. 

Petra je u prvom braku dobila troje djece, a razvela se 2017. Sam razvod bio je javni spektakl gorčine i ljutnje i nije bio nimalo taktično obavljen.

Stunta su optužili da je prijetio čak i Bernieju, a na sudu se povlačilo i pitanje fizičkog zlostavljanja i konzumacije droga. 

Petra je dobila skrbništvo nad svojom djecom, za koje sama tvrdi da su jedini razlog zbog kojeg je preživjela taj mukotrpni razvod. 

Prijatelji lijepe nasljednice tvrde kako upravo zbog tako lošeg iskustva sada želi zauvijek stupiti u brak i nikada se ne razvesti, zbog čega bi i vjenčanje trebalo biti još spektakularnije no prvo. 

Supruga starijeg od sebe 25 godina brižno je pridržavala na putu prema zabavi kanadskog milijardera