I dalje joj prijeti

Bogatašica otkrila nove detalje braka iz pakla: "Većinu dana ležao je nadrogiran i prijetio mi smrću"

Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Petra Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) +0 Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Galerija

Petra Ecclestone proživjela je pravi pakao u braku s Jameson Stuntom, no sreća joj se osmjehnula sa zaručnikom Samom Palmerom.

Iako sa zaručnikom Samom Palmerom trenutno očekuje četvrto dijete, Petra Ecclestone i dalje priča o bivšem suprugu.

Pogledaj i ovo showbuzz Viđeni u Dubaiju Nakon razvoda opet ljubi: Slavna milijunašica u vezi s bivšim električarem

Bogata nasljednica i kći Bernieja i Slavice Ecclestone proživjela je veliku životnu dramu i tragediju s bivšim suprugom Jamesom Stuntom s kojim ima troje djece.

Podsjetimo, Petra i James bili su u svijetu bogatih i slavnih "it" par, a rastali su se u listopadu 2017. godine nakon 6 godina braka, tijekom kojih je Stunt navodno psihički i fizički maltretirao svoju suprugu, a uz to ju je i varao. Petra je zbog toga dobila skrbništvo nad djecom, a tijekom razvoda, bahati Stunt nije štedio niti nju niti njezine roditelje.

U jednom intervjuu tako je tatu Bernieja nazvao "patuljkom", njegovu bivšu suprugu Slavicu "Lady Macbeth", a zaključio je i kako je izgubio položaj u društvu kada se oženio Petrom.

U međuvremenu, Stunt je viđan u društvu raznih žena, a uspio je i bankrotirati. S druge strane, povrijeđena Petra povukla se iz medije, posvetila djeci, a onda ju je suprug njezine sestre Tamare Ecclestone, Jay Rutland, upoznao sa zaručnikom Samom s kojim čeka njihovo prvo dijete.

Iako se par trebao i vjenčati, glamurozno slavlje je otkazano iz nepoznatih razloga, no par je je još uvijek zajedno, a plavokosa Petra i dalje priča o Jamesu.

Tako je nedavno otkrila kako njezin bivši suprug nikada nije bio milijarder, već je ona za vrijeme braka financirala njegov lagodan život te ga izvlačila iz brojnih dugova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial) on

"Moj mu je otac posudio 10 milijuna funti za propali posao, a skupi Lamborghini s kojim se hvalio je lažnjak s Fordovim ključem. Uvijek se prikazivao kao netko tko je sam izgradio svoje poslovno carstvo, no istina je kako je većinu dana provodio u krevetu nadrogiran raznim lijekovima", otkrila je.

Također, istaknula je kako joj je bivši suprug često prijetio smrću, a kako to radi i sada te se čak drznuo poručiti joj kako želi da njezino nerođene dijete "umre od AIDS-a".

"Krivim sebe što sam mu pomogla da postane čudovište kakvo je danas", zaključila je Petra koja danas ne skida osmijeh s lica. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Trudna Lana Jurčević nakon kraha veze s Tedeschijem udaje se za makedonskog nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene