dobitnica Večernjakove ruže

Petra Dugandžić slavi: "Još se tresem. Ovo je ostvarenje mojih snova"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Dugandžić osvojila je Večernjakovu ružu. Nagrađena je u kategoriji TV glumačkog ostvarenja godine.

Dodjeljene su nagrade Večernjakova ruža, a na dodjeli su nagrađena i lica Nove TV.  Petra Dugandžić nagrađena je u kategoriji TV glumačkog ostvarenja godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Večernjakova ruža Petra Dugandžić skoro zaplakala: "Dala sam sto posto od sebe"

"Presretna sam, još se tresem. Ovo je ostvarenje mojih snova. Do neba zahvalna svima koji su glasali", rekla nam je Petra odmah nakon preuzimanja Večernjakove ruže. 

Publiku je osvojila ulogom u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji "Zlatni dvori". U hit seriji Nove TV Petra igra lik omiljen publici, veselu Slavonku Katu, rasnu snašu, toplu i vedru djevojku velikih ambicija. Iako ponekad nespretna s riječima, Kata je odana prijateljica. Za ovu ulogu ne samo da je ova talentirana glumica morala savršeno svladati slavonski dijalekt, već i upustiti se u tjelesnu transformaciju, s obzirom da lik kojega utjelovljuje podrazumijeva punašniju siluetu. Likovi koje utjelovljuje Petra Dugandžić uvijek su dragi hrvatskoj publici, a pomalo i humoristična uloga Kate u ''Zlatnim dvorima'' osigurala joj je zasigurno dodatne simpatije od strane gledatelja i obožavatelja ove popularne domaće serije. O tome svjedoče između ostalog i brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama serije i televizije koja ju emitira, jer su isječci s Katom uvijek među najpopularnijima. Petra se iskazala već nizom uloga, a 2014. godine struka joj je dodijelila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu u predstavi 'Amateri'.

"Strašno sam uzbuđena. Jako puno mi ovo znači. Hvala žiriju što su me stavili u ovakvo društvo. Velika mi je čast biti među ovakvim kolegama. Zahvaljujem i programu Nove TV, produkciji na divnoj Kati s kojom se teško opraštam još danas. Hvala vam što ste mi Zlatne dvore učinili najljepšim projektom mog života!", kazala je između ostalog uzbuđena Petra na pozornici nakon osvajanja prestižne nagrade.

Osim Petre, Večernjakovu ružu osvojila je i novinarka Nove TV Ivana Petrović u kategoriji TV osoba godine i time obilježila još jedan veliki uspjeh Nove TV.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene