Već ih ima 27

Producent hrvatskih korjena opet nominiran za 9 Emmya

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najvažnije kategorije u kojima je Radovich nominiran za ovogodišnji Emmy su najbolji sportski dokumentarac, tek njegov drugi, dok je s prvim osvojio tri Emmya uključujući nagradu i za najbolji dokumentarac.

Proslavljeni američki producent i redatelj hrvatskog podrijetla Peter Radovich Jr., direktor sportskog programa CBS-a i dobitnik 27 Emmya u svojoj bogatoj karijeri, ponovno je ove godine nadmašio svoje kolege i nominiran je za prestižnu televizijsku nagradu u čak devet kategorija što je najviše nominacija koje je ikada dobio unutar jedne godine i definitivno ga svrstava u društvo najboljih producenata današnjice.

Pogledaj i ovo Polufinalno ocjenjivanje međunarodne nagrade Emmy - 2 Ima važan zadatak Zrinka Cvitešić s prestižnog događaja u Ateni samo za Dnevnik Nove TV: "Posebna privilegija i neprocjenjivo iskustvo!"

Slavni Amerikanac snima film o našim vaterpolistima

'Koliko sam uzbuđen zbog ovogodišnjih devet nominacija u Americi, toliko sam uzbuđen da konačno mogu pokazati svoj rad hrvatskoj publici i to u dokumentarnoj seriji Barakude koju produciram u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim savezom i reprezentacijom.

Dokumentarci su bez sumnje moj najdraži izbor, žanr koji najbolje radim i s kojim sam imao najviše uspjeha u Americi. Nadam se da će serijal Barakude biti neodoljiv i dinamičan te da će se svidjeti hrvatskoj publici!' - izjavio je proslavljeni producent Peter Radovich.

U kategoriji najbolji sportski teaser nominiran je za remix pjesme legendarne grupe Queen We Will Rock You koji je producirao zajedno s Brianom Mayem iz Queena, a koja je bila teaser za otvaranje Super Bowl-a koji je vidjelo više od 120 milijuna Amerikanaca.

Nominacija za najbolju sportsku antologiju vijesti predstavlja show koji je osmislio Radovich, kombinirajući legendarne vijesti '60 minutes' iz sportskog ugla, i nominiran je u svojoj debitantskoj sezoni! Dodatnih šest nominacija uključuju:

Najbolja umjetnička direkcija za Super Bowl, Najbolje sportsko novinarstvo za 60 Minutes-The Fall of Lance Armstrong, Najbolji dugometražni prilog za 60 Minutes – Great Falls, Najbolja sportska serija uživo za College Football, Najbolja glazbena kompozicija za College Football - The Army-Navy Game, Najbolja grafička postprodukcija za The NFL Today.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene