Pete Doherty izišao je u šetnju otkopčanih hlača.

Galerija


Britanski roker Pete Doherty, poznat i kao bivši frontmen grupe "The Libertines" izveo je u šetnju svoje ljubimce, no pritom nije primijetio da mu se dogodila nezgodna situacija.

Vezani članci Britanska policija, ilustracija Strava u Londonu: U masovnoj tučnjavi nožem ubijeno dvoje tinejdžera, ljudi bezuspješno oživljavali dječaka Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Miljenik žena prošetao s novom djevojkom koju nije ispuštao iz ruke, a koja neodoljivo liči na njegovu bivšu

Primijetili su fotoreporteri koji su ga snimili i otkrili kako je 40-godišnji slavni glazbenik zaboravio zakopčati hlače, iako se besprijekorno dotjerao i odjenuo jedno od crnih odijela koje obožava nositi.

Pritom je pokazao i dužu, prosjedu kosu s kojom ga nismo navikli često vidjeti.

Peteov su život osim glazbe obilježile ovisnosti o alkoholu i teškim drogama, ali i buran ljubavni život te veza s manekenkom Kate Moss, koju je navodno upravo on svojevremeno bio povukao na samo dno ovisnosti.

Naslovnice britanskih tabloida često su bile ispunjene njegovim javnim incidentima i skandalima, a nerijetko se sukobljavao s engleskom policijom.

No kako sam tvrdi, to je sve iza njega. Kaže da se danas okrenuo drukčijim stvarima i fokusiran je na glazbu. U vezi je s filmskom montažerkom Katijom de Vidas, a otac je i dvoje djece, 16-godišnjeg Astilea, kojeg je dobio s kantautoricom Lisom Moorish, te 7-godišnje Aisling, koju mu je rodila Lindi Hingston.

Po mnogima najljepši domaći par u ovakvom je izdanju zasjenio i mladence