Problemi u raju

Šuška se da 20 godina starija glumica vara dečka: Je li on ovom izjavom to upravo potvrdio?

Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Getty) Galerija

Pete Davidson izjavio kako je usamljen, a baš se govorka kako ga njegova djevojka Kate Beckinsale vara. Ima li tu istine?

Glumac i komičar Pete Davidson, najpoznatiji po svojim ljubavnim vezama s pjevačicom Arianom Grande i sadašnjom djevojkom Kate Beckinsale, u intervjuu je otkrio kako je zapravo "pomalo usamljen" dok živi kod svoje majke. 

Pogledaj i ovo Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Sočni detalji Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

25-godišnjak koji je posljednih mjeseci medijsku pozornost plijenio svojom vezom s 20 godina starijom glumicom Kate Beckinsale, pojavio se na The Tonight Show s Jimmyjem Fallonom u kojem je otkrio detalje iz svog života koji su do sada ostali nepoznati javnosti. 

Izjavio je kako su on i njegova mama zajednički kupili dom u kojem trenutno žve, a našalio se na svoj račun rekavši kako je on dobio tek podrum koji sada uređuje u stilu "muške jazbine."

Priznao je i kako se osjeća "pomalo usamljeno" živeći s mamom, pa valjda zato provodi pola dana igrajući video igrice poput Mortal Kombata 11. A i u showu se pojavio s majicom i tensicama s logom igrice. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW | pete on @fallontonight with @jimmyfallon to discuss the new @mortalkombat game that he's a fan of! link in bio to watch interview 📸: @andrewlipovsky / @nbc #petedavidson #saturdaynightlive #snl #jimmyfallon #fallontonight #tonightshow #mortalkombat

Objavu dijeli pete davidson updates (@petedavidsonrares)

Rekao je kako u igrici ima i osobito mrskog mu lika kojeg pokušava ubiti, a priznao je i kako mu se lik njegove kćeri koja je navodno jako seksi, posebno sviđa te da je "seksualno zbunjen" jer je privučen liku iz video igrice. 

"To je čudno jer sam ja usamljen, a ona je tako seksi, no nije stvarna. Tako da eto, kroz igricu proživljavam i seksualnu konfuziju", rekao je smiješeći se Pete. 

Zanimljivo je da je mladi komičar upravo sada, kada je u navodno sretnoj vezi s Kate Beckinsale, glumicom koja je poznata po svojoj ljubavi za mlađim muškarcima, izjavio da je usamljen. Mnogi su od početka veze Kate i Petea sumnjali u istinitost i trajnost njihove ljubavi, jer par dijeli čak 20 godina razlike. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW | pete and @katebeckinsale leaving "the dirt" afterparty 📸: @justjared @thepaparazzigamer #petedavidson #saturdaynightlive #snl

Objavu dijeli pete davidson updates (@petedavidsonrares)

Uz to, postojala su i šuškanja kako Kate Petea već vara s misterioznim čovjekom s kojim je viđena u Londonu, a nakon tog incidenta Peteovi prijatelji su se zabrinuli da će njihov prijatelj pasti u depresiju zbog ponašanja svoje djevojke. Naime, Pete je već teško patio zbog slomljenog srca kada ga je Ariana Grande ostavila te je zbog toga skoro sebi oduzeo život.

Kate je viđena kako s misterioznim mladićem u 20-im godinama izlazi na stražnji izlaz iz jednog londonskog restorana, a tom prilikom je pokušala sakriti svoje lice od kamera, no to joj nije u potpunosti pošlo za rukom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene