Pete Davidson priznao je da se prijavio u kliniku za odvikavanje.

Galerija


Komičar Pete Davidson potvrdio je ono o čemu se šuška već neko vrijeme - da ima problema s ovisnošću o raznim opijatima i alkoholu. Naime, slavni je 26-godišnjak tijekom svog stand-up nastupa pred njujurškom publikom otkrio da je nedavno neko vrijeme proveo u klinici za odvikavanje.

Vezani članci Kaia Gerber i Pete Davidson Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet Iustracija Rehabilitacija amnezije: Napisao bih vam nešto o jednom čovjeku, ali mogli bi me strpati u zatvor

Prema pisanju portala PageSix, Pete je javno priznao da je radio na osmišljavanju novih šala i viceva dok je boravio na odvikavanju u Arizoni. U kliniku se prijavio pod pseudonimom Howard i tamo je proveo puno vremena. Bilo mu je dopušteno jedino konzumiranje običnih cigareta, a morao je dati i službeno obećanje kako neće doći u napast da sam se pokuša oduzeti život.

"Publika mu je pokazala veliku podršku", izjavio je jedan od anonimnih izvora za PageSix, a njegovo izlaganje nitko od publike nije snimio jer su svi morali ugasiti mobitele tijekom njegove izvedbe.

Pete se nedavno našao u centru pozornosti zbog veze s Kaiom Gerber, kćeri slavne manekenke Cindy Crawford, koja nije dugo potrajala iako su djelovali zaljubljeno kao nikada u životu. 

"Čini se da su Pete i Kaia završili. Za nju je to sve postalo previše, a Pete ima vrlo blizak odnos sa svojim djevojkama. Kaia ima tek 18 godina i s puno toga se još mora nositi", izjavio je tada njima blizak izvor.

Pete se nakon toga u javnosti nije pojavljivao već neko vrijeme, a zadnji je put viđen u prosincu kada je napuštao Kain stan s njezinim roditeljima, Cindy Crawford i Randeom Gerberom. Navodno su tada imali krizni sastanak i razgovarali su o njegovu mentalnom zdravlju, a na ulici su Cindy i Rande vodili žustru raspravu.

Kaia i Pete vijest da su zajedno objavili su u studenom prošle godine, a iza njega je povijest izlaženja s brojnim slavnim damama poput Ariane Grande, Margaret Qualley i Kate Beckinsale. S Arianom se bio čak i zaručio, i to nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli nakon nekoliko mjeseci jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale.

U siječnju 2019. godine saznalo se da ljubi 46-godišnju Kate, no i njihova je romansa završila nakon nekoliko mjeseci. U rujnu iste godine izlazio je s 25-godišnjom Margaret, a nakon nešto više od mjesec dana i tome je došao kraj.

 

Pogledajte kako najljepše žene 90-ih izgledaju danas, prema nekima od njih život baš i nije bio blag