Djevojka igrača američkog nogometa Chrisa Smita, Petara Cordero, izgubila je život u tragičnoj nesreći.

Galerija


Petara Cordero, djevojka uspješnog igrača američkog nogometa Chrisa Smitha, izgubila je život u tragičnoj automobilskoj nesreći u kojoj je i on sam sudjelovao kao vozač.

Prema službenom propćenju koje je izdao Chrisov klub Browns, par se vozio u njegovu Lamborghiniju kada je u jednom trenutku na automobilu pukla guma, usred čega se počeo nekontrolirano okretati i nakon toga se zaustavio pored ceste.

Chris je iz vozila izašao neozlijeđen, a Petara s tek lakšim ozljedama, međutim na 26-godišnjakinju je naletjelo drugo vozilo te je usmrtilo pred Chrisovim očima.

"Riječi ne mogu opisati tugu koju osjećamo zbog Chrisa i njegove djevojke Petare. Naš cijeli tim tuguje i suosjeća s Chrisom, njegovom obitelji i obitelji Cordero. Učinit ćemo sve što je moguće kako bismo im pružili podršku, utjehu i sve što im je potrebno u ovim teškim vremenima", stoji u priopćenju kluba Brown.

Prije samo nekoliko tjedana Chris i Petara postali su roditelji djevojčice Haven Harris, a on je propustio utakmicu protiv Coltsa da bi bio uz Petaru na porođaju. 

Chris je na svom profilu na Instagramu tada objavio sretnu vijest i zahvalio Petari na predivnom poklonu te joj poručio koliko je voli. 

Princ Harry i supruga Meghan oduševili javnost naizgled nebitnim i jednostavnim potezom