Kompletna kopija

Zvuči, diše i živi kao pjevačka legenda: Čolin dvojnik nekad je pjevao na ulici da bi se školovao

Petar Jojić (Foto: Nova TV) Petar Jojić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Jojić (Foto: Nova TV) - 6 Petar Jojić (Foto: Nova TV) Petar Jojić (Foto: Nova TV) Petar Jojić (Foto: Nova TV) - 5 Petar Jojić (Foto: Instagram) Petar Jojić (Foto: Nova TV) - 2 Petar Jojić (Foto: Nova TV) - 3 Petar Jojić (Foto: Instagram) +0 Petar Jojić (Foto: Instagram) Galerija

Petar Jojić 22-godišnji je pjevač iz Beograda koji svojim talentom ostavlja bez daha, a nakon što je zablistao na audicijskoj emisiji Supertalenta, osigurao si je prolaz u polufinale.

Zdravko Čolić jedan je od najutjecajnijih pjevača regije. Otkad se pojavio na sceni, oduševljava stasom i glasom, a i danas, u dobi od 68 godina, i dalje slovi kao miljenik žena.

Pogledaj i ovo Petar Jojić (Foto: Nova TV) Uvijek galantan! Na sceni je beskrajno samouvjeren, a evo kakav je ovaj mladić kad su djevojke u pitanju!

Svega toga itekako je svjestan i natjecatelj Supertalenta Petar Jojić Perčoli.

Petar je simpatični 22-godišnjak iz Beograda kojemu reality showovi nisu strani. Već se nekoliko puta kandidirao na regionalnim natjecanjima talenata, a sada je sreću odlučio okušati i u Hrvatskoj, gdje se na ovogodišnjem "Supertalentu" u audicijskoj emisiji predstavio kao imitator Zdravka Čolića i oborio s nogu i publiku i žiri. Ne čudi stoga što su ga i gledatelji i naš četveročlani žiri željno očekivali ponovno vidjeti. 

Inače, Petrov je otac 70-ih svirao sa Čolićem, a toliko su sličili da je čak i davao autograme u njegovo ime. Zanimljivo je da je Petar nekoć pjevao po beogradskim ulicama kako bi si platio školovanje, pa je tako postao i prepoznatljivo lice grada.  Nastavio je tatinim stopama pa u svemu oponaša Čolića - zvuči i izgleda baš kao on, a kada biste ih zajedno čuli kako pjevaju, ne biste mogli razlučiti čiji je glas čiji.

Zbog svoje sličnosti sa slavnim pjevačem osnovao je i Zdravko Čolić Tribute band, koji redovito puni klubove i publiku tjera na ples. Osim što zvuči točno kao Čole, Petar i izgledom podsjeća na slavnog glazbenika, a na Supertalent se prijavio kako bi se promovirao i izvan Srbije.

''Ja sam pozitivan, svima se nasmijem i odgovorim pjesmom. Živim za svoje fanove, imam karizmu, što ljudi znaju i potvrđuju, imam ogromnu energiju i hipnotiziram očima. Na 'Supertalentu' želim ostaviti značajan trag u karijeri'', rekao je Petar prije audicijskog nastupa na kojem je izveo pjesmu "Zvao sam je Emili" i podignuo publiku na noge.

Maja Šuput njime je bila oduševljena i spremno je poskočila kada je počeo pjevati, a ni njezini kolege nisu ostali razočarani Petrovim nastupom. No nisu mogli očekivati ono što im je priredio u polufinalu.

Jedno je sigurno, pred Petrom je sigurna zabavljačka karijera jer sjaj i slava Zdravka Čolića ne blijede već desetljećima, pa će netko tko ga može tako uvjerljivo oponašati uvijek imati posla.

Za nastup u polufinalnoj emisiji Supertalenta Petar je izabrao pjesmu našeg Petra Graše "Utorak", a otkrio je kako se osjeća posebno i zahvalno prije nego je žiri krenuo s komentarima.

"Moj Peki, tako sam sretna što si se ošišao. Super izgledaš", poručila mu je Maja za početak pa nastavila. "Što se tiče pjesme, obožavam ovu pjesmu, prekrasna je, ali teška i slažem se da ne moraš biti imitator Zdravka Čolića. No prošli si ga put malo bolje opjevao, s više energije, malo te zakočilo. No i dalje smatram da pjevaš prekrasno", zaključila je.

"Drago mi je daje ovaj put došao Petar, a ne Zdravko. Bio si opet jako profi, odličan si", poručio mu je Janko. "Ja sam u tvom nastupu u početku bio sretan i oduševljen, a je li za finale, neka ne odlučuje Maja, nego gledatelji", izjavio je Davor.

"Postoje bolji i lošiji dani profesionalca kao što si ti. I mislit da ti ovo nije bio najbolji dan, no sigurna sam da to neće utjecati na publiku", zaključila je Martina.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene