Petar Grašo i supruga Hana Huljić Grašo uskoro će postati roditelji, a budući tata je za In Magazin otkrio kako se osjeća zbog dolaska prinove.

Galerija Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić +26 Jelena Rozga i Petar Grašo

Supružnici Petar Grašo i Hana Huljić Grašo sitno broje do dolaska prinove, a poznato je i da će par dobiti kćer za koju su odabrali ime Alba.

Vezani članci Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju! Petar Grašo Dino Rađa objavio je prvu fotografiju kćeri Hane i Graše, koja je napokon stigla u njhov dom!

Budući tata Grašo dolazak prinove prokomentirao je na proslavi 50. rođendana kolegice i dugogodišnje prijateljice Nine Badrić, na kojoj se pojavio bez supruge Hane.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" kazao je Grašo Davoru Gariću u prilogu za In Magazin.

Hani je termin poroda 23. srpnja, a zanimljivo je da Petar isti dan nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i Hanin otac Tonči, dok joj je brat Ivan umjetnički direktor spomenutog festivala.

Hana je u devetom mjesecu trudnoće zapjevala na pozornici na Tomislavcu gdje je izvela dijelove očeve Mise Mediterana, u sklopu Zagreb classica, a tada je i ona za In Magazin progovorila o bebi.

"Ovo jadno biće je moralo slušati ove raznorazne zvukove mog upjevavanja zadnjih dana, dosta se bunila ali rekla sam večeras još da izdržim i onda obećajem da prestajem pjevati", našalila se Hana i dodala: "Sve je u redu, ovo je zapravo bio najveći stres, sad sam mirna, sad kad je prošlo sad može biti bilo što i bilo kad".

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata! Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +28 Severina Vučković

Slavlje Nine Badrić nije propustila ni njezina mlađa sestra, koja u haljini s hrabrim prorezima nije mogla proći neopaženo! Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +19 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju