Još jedan hit u nizu!

Pogledajte spot za pjesmu Petra Graše koji je snimljen na setu nove serije Nove TV!

Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit - 6 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit +0 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Galerija

Pjesmu "Neće nas zauvik bit" stvorili su Petar Grašo i supružnici Vjekoslava i Tonči Huljić, a naslovna je pjesma nove humoristične serije "Dar Mar", koja se počinje emitirati večeras na Novoj TV u 21:15.

Petar Grašo udružio je snage sa supružnicima Tončijem i Vjekoslavom Huljićem, poznatim hitmejkerima, i stvorio naslovnu pjesmu za novu seriju Nove TV "Dar Mar", koja je premijerno puštena na YouTube kanalu

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Istaknuli su da je pjesma "Neće nas zauvik bit" nastala spontano i u jednom dahu, a Tonči je autor glazbe, dok su Petar i Vjekoslava napisali tekst. 

"Sjedio sam s Tončijem Huljićem u studiju radeći na novom albumu, u pauzi mi je odsvirao melodiju i rekao da je to tema za seriju na Novoj TV, no da još ne zna kakav bi trebao biti tekst niti tko će je pjevati", otkrio je Grašo kako se dogodila njihova suradnja. 

Pjesma mu se toliko svidjela da je odmah Huljiću predložio svoju ideju i sve su realizirali u istom poslijepodnevu. "Čim sam čuo melodiju, odmah me asociralo da u refrenu treba stajati: 'Neće nas zauvik bit'. Isti dan smo pjesmu dovršili, a već dan kasnije Vjekoslava i ja napisali smo tekst u kratkom dahu i stvarno smo uživali radeći ga", rekao je pjevač. 

Savršena lokacija za snimanje spota za pjesmu "Neće nas zauvik bit" bio je upravo set humoristične serije "Dar Mar" zbog koje je i nastala, a počinje se emitirati večeras u programu Nove TV od 21:15. Uz standardni glazbeni tim svoje je mjesto pronašao i španjolski glazbenik Antonio Serano, jedan od najboljih usnih harmonikaša na svijetu. 

Spot za pjesmu snimljen je u malom imaginarnom mjestu Dizmovu u kojem se odvija radnja serije, a oko glazbenika Petra Graše okupili su se tako i brojni glavni glumci nove humoristične serije Nove TV: Ksenija Pajić, Martina Stjepanović, Milan Štrljić, Marko Braić, Fabijan Pavao Medvešek, Mia Anočić Valentić, Katarina Madirazza, Jan Kerekeš, Ankica Dobrić, Jasna Odorčić, Draško Zidar, Lucia Glavich Mandarić, Ana Begić Tahiri, Mia Mikulec, Robert Ugrina, Barbara Nola, Roko Sikavica, Siniša Ružić, Jasna Odorčić i Melika Fakić.

Dobru atmosferu na setu zabilježila je i ekipa IN magazina te u današnjoj emisiji gledatelji imaju priliku pogledati kako je proteklo snimanje spota za naslovnu pjesmu serije Nove TV.

Pogledajte spot na Youtube kanalu Nove TV, u IN magazinu djelić atmosfere sa snimanja spota, a svakako ne propustite ni prvu epizodu serije Dar Mar večeras od 21:15!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene